Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprijd ponosu drzave jedini vi i Tuka i mladi kosarkasi predstavljaju ovu nam nasu lijepu drzavu u najboljem svjetlu a politicari lopovija koja sve pokradose nek se napuse......
Naprijed Momci!!! Kupujmo domace, Kupujmo Gold Chips iz Srebrenika!
nezaboravimo i naše zlatne momke u sjedećoj odbojici kao i Amira Kapića prvaka u džiju džici, imamo mi mnogo mnogo uspješđnih sportaša samo što ne dolaze do izražaja
BOJKOT HRVATSKIM PROIZVODIMA, SAMO BOSANSKO, SAMO DOMAĆE
Igraj Bosno nedaj se igraj svi smo uz tebe aleeeee aleeeee aleeeee
jel zukanovic igra sinoc je igro za samdoriu
pobjeda domaćina s 2 i više golova...
Učinite nas ponosnima. Volim Te Bosno...
Prisjetimo se ovoga, Pola Evrope je ovo obislo https://www.youtube.com/watch?v=G1uck8UC9pU
Zuka izlevatio Meshu.
Ovo kad vidim tako mi srce lupa jednom ce puknut matere mi.....
Neka bude kao prosli put i navijacki i rezultatski :-)
ma nek bude po rezultatu pa makar ne bila dvojica nasih na stadionu:))) @majkabosna.....ma malo ti je ko u dobroj formi. Dzeko, Spahic i Pjanic. Ostali ili ne igraju (Besic, Meunjanin, Bicakcic) ili su u losoj formi (Lulic). ovi ostali igraju po slabijem ekipama (TR, druga njem. itd...)
nebi da umalozavam ali Visca igra u jednom slabijem klubu u jednoj slabijoj ligi. drag mi je nema sta ali njemu fali kvalitet. borben je i svaka mu cast ali mislim (nadam se da grijesim!) da je dovoljan za Izrael i Kipar ali da se protiv Belgije nece vidjeti. Sunjica ja nebi ni zvao! Nije nista kriv za oca ali ga ipak nebi zvao!
Sretno Ljiljaniiiiii
to braaaaaato