Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamolio bih javnost i novinarie da napokon prestanu nasu reprezentaciju zvati Zmajevima. Prvo nema apsolutno nista sa nasom historijom, niti imamo zmaja na grbu, drugo naziv je dao Marjan koji je realno mastovit, mogao nas je nazvati folkoristima, mi bismo prihvatili. Nismo mi nikakvi zmajevi, a paradoksalno je kada gledamo fizicke sposobnosti igraca!
E čuj zmajevi! Zbog večine sam prestao osječati ubrzan rad srca kad igra reprezentacija,uz to jos kad čujem bahu da prenosi tekmu ugasim i tonove.
kako bih volio da nas razbucaju 7:0 ebali vas zmajevi
Izgubite časno 0:5 i idite u neku stvar Miševi
Da samo Miske moze uci 20 minuta da im pokaze kako se igra.
Oni bi trebalo da su završili za nas. Više su nam jada i tuge donijeli nego radosti. Sj. Irska, pa ljudi veze nemaju. Ulazi im lik iz ekipe koja se tek plasirala u Seriu B. Eno, Maked. ili Gruzija će na Euro, a mi. Katastrofa! Katastrofa!
Hajte nek obavi razgovor sa psihologom prvo.Prof fudbaleri a kuveta niko.
Ode i Bajević. Zapitajte se, je li ima iko na planeti, da može da vam vodi nac. tim. Očigledno je da više nije problem u treneru, nego u vašim tzv. zvjezdama. Tu smijuriju od repretentacije ne moze nista odvesti u elitna takmičenja, pa sve i da vam serviraju pobjede.
Nisu zmajevi nego misevi
Sunčan dan, temp. oko 25 C, igrači izašli u gornjem dijelu trenerke, završili trening niko se nije raskomotio. Naporan trening.
Begovic i Buric izgleda napustili repku
S obzirom na njihovu spremnost, pobjeda u meču protiv San Marina/Andore/Tuvalua bi bila upitna!
Iskreno prvi put mi je svejedno ko ce da pobjedi toliko sam ohladio od njih.Pjanic cim je sletio u Sarajevo odmah na dernek otisao i slika se sa przenicama ma sve iz korjena makar gubili i od Litenstajna.Najgore ova dva momka sto su dosli i njima ce pokazati kako se odnositi prema drzavnome dresu fuj a Dzeko ti si kapiten.
Pjanic se namirisao susenim mesom Viscin dajdza mu donio par kila,a Dzeki masne ruke od bureka.Lulic je sve rekao ebo ovaj cirkus.
peticija da ih više ne zovete zmajevi
Na Uefa listi BiH se nalazi na 28 mjestu. 27 mjesto znači treći šešir prilikom ždrijeba za SP. 28 mjesto je četvrti šešir. Znači da treba osvajat bodove jer će stvarno ispast u skupinu sa Gibraltarom i Vatikanom, pa ćete vidjet kada centarfor Vatikana, inače pripadnik Papine garde zabije het trik Bosni
Ko ovaj cirkus prati,toliko su nas puta izradili nisu paznje vrijedni sve same zvijezde.