Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Objaviti sastav 24 sata prije utakmice i nije baš pametno, bez obzira kakva je utakmica u pitanju. Ako Lichtestein izvuče bod protiv Finske utakmica dobija sasvim drugo značenje.
Ma nema se šta ovo pratiti, jedino ako nam se Italijani smiluju malo da nam ne uvale 7/8 komada do kraja utakmice. Samo radi Pjanića i Džeke.
Nase kosarkasice poderu Rusiju u sred Rusije, na klix-u ni rijeci o tome? http://www.fiba.basketball/womenseurobasket/2021/qualifiers/videos/LIVE-Russia-v-Bosnia-and-Herzegovina
Burek vs Njoki 0:3
Naprijed zmajevi pa kom opanci kom obojci. Sretno.
Superiornu italiju..........Smrdice kurrcevi talijanski na bh gowna
@ElBandidoDeZorro ....i staru ce ti uzasno boliti shupak
Gusteri
Isli na kolace i cevape pa kod nane na kajmak...ma mrssss stoko manekenska...Mi ginemo radi vas a vi? Mrssss...Zelim Italiji da pobjedi 10:0...
@Gannicus OD MARAKANE PA DO ARMENIJE kada vec molis ...oziljke nosim posebno od Marakane...