Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas su tzv stručnjaci potvrdili oduzimanje bodova Veležu kao i 6 utakmica bez publike. Takav savez i njegove sekekcije, što se nene tiče, izazivaju samo prezir. Priželjkujem poraz sa štvo više golova razlike.
Pa ok. Kazahstan ima dobar stadion, mi nemamo. Ali BiH ima kvalitet više od njih i to potvrdit sutra. Nisam još odustao od baraža. Samo da tamo dođemo....nije klasični dvomeč baraža, ali baš to može biti sretno našoj jedinoj Bosni i Hercegovini.
Znas li da moramo Ukrajinu obje dobit ? Tj moramo svaku sad dobit ?
SRETNO KAZAHSTANU!
Ti si karina neka, a ne sparina
Kazahstan ima dobar stadion. Ovakvi su napravili i Madjari, Albanci, Makedonci, Grci, Rumuni... gotov svaka drzava ima nacijonalni stadion , za igranje reprezentacije, izlazak klubova u europu, koncerste i ostale smotre. Ovakav tip od 30.000 bi najbolje dosao Sarajevu i BiH.
Ebay reprezentacija