Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ohladili su vise narodu, pogotovo nakon prokockanih 2 0 protiv ruznih grka. Gledat cu ih samo zato sto su jedini u tom terminu.
Kada upozorava na kontre Armenije, pa kako misli sa onom teskom zadnjom linijom da to brani, Zukanovic, Bicakcic i Kolasinac prespori a ova dva kada podu naprijed ostaju upravo rupe za kontre Armenije? Istina nemamo kvalitetnije ali ni brže igrace za to ili imamo(Dilaver) ?
vazda goropadna armenija
Dobijamo ih lagano, samo se bojim da ce italija izgubiti veceras.
Peglamo se ovde sa Finskom, Armenijom, Lihtenštajnom a šta da očekujemo na prvenstvu kad budemo igrali protiv Njemačke, Francuske, Engleske, Holandije...
Problem je sto nemamo prepoznatljivu igru koja nas je krasila za vrijeme Cire Blazevica i naboj pred utakmicu
Problem je sto ste vi mlada nacija koja je sportski nebitna.Za vas niko u svijetu sporta ne zna.Niko ste i nista.A tudje poraze dozivljavate kao svoje pobjede.To je vas problem.Mladi,euforicni i bolesni !!!
Samo neka pogledaju snimak utakmice Kosovo-Ceska i vide kako se bori za drzavu i naciju i vjerujte Armenci se primiti tri komada kao od sale
Ako Armeniju ne mozemo pobjediti nismo ni zasluzili EURO jasno kao dan