Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko da smo osvojili euro, cemu nagadjanje. 9 oktobra izvlacenje i uz mnogo srece da dodbijemo sto lakse protivnike. Cemu 7 puta dnevno ovakvi naslovi
Hrvati bi nam dobro dosli ekstra bi bilo
bas steta navijo sam da nam dodje srvija taman da him se osvetimo za sve da him dzeko i pjanke pokazu ko je ko
BiH-Hrvatska u Banja Luci heheheh
Italija, Madjarska, Svicarska, BiH ako bas bas budemo imali srece :)
Realno i Srbija i Hrvatska bi nam lako napuicale 5 komada ako zele. Kad onakva ocajna Rumunija, ranije Armenija, Kazahstan, Finska to mogu, to pogotovu mogu ove dvije ekipe koje trenutno igraju odlicno. Nikad bolje ja bih rekao. Sa ovim selektorom mi nemamo standardnih 11, mi nemamo igru ni sistem. Ovaj plasman, ko je imalo objektivan, ce pripisati cistoj sreci. Volio bih da grijesim, naravno.
Izbjeci Holandiju, Spaniju, Portugal, dosadnu Belgiju, Njemacku i Francusku i opet meda necemo moci. Al kakvi smo bas cemo ove ekipe izvuci.
Juče U21 Hrvatska na penale u Danskoj prošla na evropsko prvenstvo. Sad slijedi paklenih godinu dana za Hrvatsku. Prvo Katar SP, pa evropsko u21, pa finale lige nacija, pa ovisno o rezultatu možda i Olimpijske igre. Ko će gdje da bude i s kim u slj.ligi naciji im je zadnja misao
Spanija,Portugal,Francuska i BIH bilo bi mocno.
Odma se vratit u ligu B
Spain, Portugal, Germany, Bosnia...dojava...pa da gledamo velicine...nemoj Hungary, Poland, nista to
Mi cemo dobiti grupu : Holandija, Belgija, Francuska, BiH, kakve smo srece ovo ce nama biti grupa
Ulazak u A skupinu LN je veliki uspjeh ma ko šta govorio. Financijski prije svega. Vico i kompanija će omastit brk
Ma ispast cemo koga god dobijemo. Najgori smo od svih ekipa ovdje da se ne lazemo...
Oklen zmajevi sa pravim ekipama?