Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nas protektorat 55
Ne nego 23
Jel bio ofsajd protiv Nigerije?
Ja mislim da nije
Nevjerovatno, gube i napreduju.
Ok..i?
Nekad smo bili 25
Cuj Belgija 1. hahah
Na koji smo mi fazon nekad 13. bili , a Grci nam najveci protivnici vazda bili , to je ipak jedna velika misterija
Samo ne kontam što Engleska radi među prvih 10?
kad se sjetim, da smo bili 38
Bili smo 13. 2013.
Za vremena neponovljive legende i ponajboljeg nogometasa ex YU i Balkana Safeta Susica sa 53-eg na ikad najbolje 13-to mjesto na FIFA ljestvici. Brojke sve sve govore...daj kasete (CD) da provjerimo.
koji bi bili da smo finsku dobili..
drugi
koji bi bili da smo kostariku dobili..
prvi
Mogli smo mi klixovci napravit i nesto pametno. Kakvu humanitarnu akciju za pomoc onima kojima treba vidi koji smo :)
Bravo Srbija ❤️
25 mesto bi trebalo da bude dovoljno kad oduzmes juzno americke ekipe da u zrebu za EP 2024g budemo u drugom sesiru.to je krucijalno.da su ovo kvalifikacije za EP srb bi se vec jednom nogom plasirala.bitno da pobedjujemo u grupi,u barazu smo 90%,da pobedjujemo prijateljske i napredovacemo jos koje mesto.nikako ne bi valjali da padnemo ispod 25 mesta a po igri a piksi imao tri meca.treba vremena da se malo uklope u njegov sistem i bice to kako treba.pa da u portugalu se pokoljemo za 1 mesto