Komentari (755)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Visca realno najlosija karika, previsenl ga forsiraju, al et
Mislis baho
Meni je drago sto smo izgubili jer ovo dokazuje da su ovi igraci muzevne zene.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sramota je ispasti od S. Irske... Stvarno sramota..
Sehic skine penal moze samo na probnom treningu kadeta do 14g
Covjece sjeverna irska u sred Sarajeva prosla dalje haloo irska ??? Hahahha dakle nikad vise reci da smo mi eto dobri, mi smo kari.. obicna, toliko lose igra fuj, dakle nas rang je Kosovo, farski otoci san Marino, o cemu mi pricamo ako ne mozemo dobiti jebe.. irsku koga onda mozemo osim Kosova, san Marina i tome slično !?
Nismo mi mentalno zrela ekipa. Ne pratim reprezentaciju vec duzi period jer se samo sjebem gledajuci kako gube...
Vidim po tom komentarima da sva "krivica" pada na komentatora utakmice. To vam je kao da krivite postara sto vam je donio kovertu sa losim vijestima. Za sve je kriv mentalitet nasih igraca koji odmah staju cim povedu 1-0 i pocnu cuvati rezultat. Kad nokautiras protivnika nemoj stajati. Zadaj mu jos dva tri udarca i obori ga na pod.
Jesam li rekao odmah na početku utakmice da ćemo izgubit..
drugima je reprezentacija svetinja nasim je reprezentacija sprdancija
Zmajevi postali misevi..
Kao što sam jučer i napisao : JOš jedna utakmica nakon koje ćemo izvlačiti pouke i lopte iz svoje mreže.Sada vidamo rane,okrivljujemo selektora ( 103. po redu ),a ne kontamo da imamo stare balerine na terenu zbog kojih mladi talenti nemaju šanse da igraju za državni tim.
eto vam eura
katastrofa
Sram vas bilo
Imamo za koga navijati na EURO, dosta bosanaca i hercegovaca ce igrati na njemu, u reprezentacijama Hrvatske, Srbije, Austrije, Svicarske,.. ?
Zanimljivo je kako zbog poraza BiH Hrvati i Srbi ne likuju ovdje u komentarima, kao sto to cine Muslimani kada izgubi Hrvatska ili Srbija.
Brišemo eon tv. Smradove
Kakva drzava takav i rezultat...