Komentari (241)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Safet Susic, selektor bez autoriteta, aelektor koji ne komunicira sa igracima, selektor koji jos nikada nije preuzeo odgovornost za poraz, selektor bez principa, selektor koji je unio toliki mir u repku da su igraci vec uspavani, selekto koji gura igrace u tim bez dovoljnog kvaliteta, selektor koji svojim nepromisljenim izjavama tjera potencijalne reprezentativce od repke, selektor kome je taktika nepoznat termin, selektor kojem nije potrebna analiza protivnika jer navodno imamo napad da svakome mozemo zabiti gol, selektor koji kroz preporuke poziva igrace pod uslovom da dolaze iz burazove agencije, selektor koji braticu debitantu poklanja 80 min. igre u prvoj tekmi al' mu zato Hajrovic, koji mu je usput spasio guzove nema toliku minutazu u 3 tekme, selektor kome je uvijek "logicno" kada se potencijalni reprezentativac odluci igrati za drugu drzavu, itd, itd, ako sam nesto preskocio dopunite...
pošto je kod vas u dijaspori trava
Sve si rekao, potpisujem sve..
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Nemam ništa protiv džeke, volim ga ko rođenog brata ali ufurao se previše, misli da će do kraja karijere igrati u prvih 11 u reprezentaciji. Treba pozvati Muslimovića ili Mahmutovića podhitno, Prcića, Salatića i sve ostale koji se nude, oni će bar igrati truditi se da se nametnu e ne ovako
hrvati i bosnjaci zauvijek skupa....
Po mom misljenju najodgovorniji je Susic, sjetimo se dok je Ciro bio isti ovi momci zemlju su "grizli", "ginuli" na terenu, od kako je Susic dosao sve je umrtvio, a Susic od kako je dosao jednu te istu formaciju, nebitno da li igra protiv Luksemburga ili Argentine, i to je dokaz da on nema strucnost da vodi reprezentaciju, ako on dalje ostane bojim se da cemo imati lose rezultate i losu atmosferu...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Imamo pravo da se ljutimo kad se ne zalazu na terenu,protiv Egipta je to bijo slucaj. Mada dosta je vise ko da su pobili pola Bosne. Za ovo sve je kriv Susic i niko vise! Igraci igraju kako trener kaze,mi nismo coravi igrat bez zadnjeg veznog 15 utakmica to nema nigdje. Svi bosnini protivnici unaprijed znaju taktiku susica pola godine prije meca SRAMOTA. Gol iz kontre nismo dali 2 godine!!! I mi se ljutimo na igrace vjerovatno je i njima puko film.
Fasisti scepini , gumica radi haaa Jebem vam mamu fasisticku
MRZI GA MANCINI, MRZE GA NAVIJACI MANCHESTERA, MRZI GA GOAL.COM, MRZI GA BLUEMOON FORUM, MRZI GA I PELEGRINI, MRZI GA DAILY MAIL KAD STAVI MAGARCA PORED NJEGOVE SLIKE, A SAD GA MRZE I BOSANSKI NAVIJACI? SINE EDINE, MAGARE MITHINO MALO, DA MOZDA SLUCAJNO NIJE PROBLEM U TEBI? NESTO TE "PUNO MRZE" SVI OKO TEBE I STO JE NAJGORE, "MRZE" TE SVE ODREDA TVOJI NAVIJACI, TVOJI TRENERI, UMJESTO PROTIVNICKI? A KAD TE "MRZE" TVOJI NAVIJACI, A "VOLE" TE PROTIVNICKI NAVIJACI, TO ONDA ZNACI DA NEKO NE VALJA ILI TVOJI NAVIJACI ILI TI, A PRIJE DA CES BITI TI. Zar je toliko tesko trcati i truditi se 90 minuta utakmice i to za onu koju navodno toliko volis, gospodju Bosnu?
Za tebe jeste tesko trcati, jer ne samo da ti neces, nego ti i ne mozes trcati 90 minuta i biti ratnik na terenu. U tome je tvoj problem, ti fizicki nisi spreman za 90 minuta manijacke trke, zapravo ni za kakve trke. A sta na to govori, to nam govori da nisi spreman fizicki i da nesto nije OK sa tvojim pripremama ili sa tvojim zivotom vrhunski placenog sportiste. A neki dan Zidan rece, Ronaldo dodje prvi na trening svaki put, a zadnji ode sa treninga. Ronaldo Edine, Christian Ronaldo Edine Dzeko.
Inace treba procitati sta je kapiten njemacke reprezentacije rekao za medije nakon sto je njemacka reprezentacija izvizdana zato sto je lose igrala i to u njemackoj pobijedi nad Cileom. Navijaci imaju pravo nam zvizdati, jer su oni platili ulaznice i ocekivali su da se trudimo i da dobro igramo. A tvoji navijaci Edine? Tvoji navijaci Edine nisu samo platili ulaznice od 50 eura, nego su platili i prijevoz plus hotele Edine. I sta su dobili nazad? Nazad su dobili tvoje setkanje, totalnu katastrofu, onu budalu od selektora i teski poraz od onih koje bi nas B tim trebao pobjedjivati sa lakocom.
Znam, svima nam je pao teško ko zna koji u nizu poraz i mnogi su od nas i blatili i hvalili repku. Ali kako vidim sada, ni najvjerniji Dzekini i Papetovi lajkaši ih ne brane vise onako žestoko. Valjda došlo iz guzice u glavu!!! Neka nam je dragi Bog na pomoći.
ZARADITE SA NAMA!! Jedinstven nacin igranja lota gdje sreca ne igra ulogu!! loto broj je uvijek dobitan!! (preko 10 000 eura zarade) tim koji analizira parove i pronalazi informacije o kladenju (preko 10 000 kn mjesecne zarade).. sve to na http:// betoholicari . bloger . index . hr/ (spojite tocke)
Dzeko, koji je to kloc *** mu Amru u picku, on zove igrace da se biju, eeeeeee pa imal to igdje u svijetu da se tako jedan igrac ponasa, a sve to zato sto su mu zvizdali. Debil naviko da je iznad svih u reprezentaciji i sad mu cudno sto mu zvizde i negoduju. Nego baciti KLOCA na tribine zajedno sa ocem i familijom !
problem nam je sto nemozemo bolje.. nijedna ekipa svijeta nemoze bolje BEZ TAKTIKE I FIRMACIJE... eh to treba hitno uvesti i imati sistem igre !!!!!!
Igraci nisu krivi,kriv je trener sto nije promjenio taktiku ali svako ima svojih 5 minuta pa pobogu brate sta vise palite vatru oko reprezentacije pa samo pogledajte gdje su vas doveli igraci i susic koji je jos trener uspio proci i na jedno EP ili SP de recite i zato vas molim pustite igrace nisu krivi umorni su bili neki mogli ste vidjeti po njima a bilo je i povrjedjenih dosta igraca i ne blatite vise price oko Dzeke i drustva pustite ih na miru ko nece da ih pusti nek i prestane navijati i nek ide iz ove drzave.poz
Hocemo li dati Susicu zadnju sansu i to zadnju sansu na vrhunskom dogadjaju nogometa, vrhu vrhova nogometa i ta ce nas zadnja sansa Susicu kostati sigurno 10 miliona eura koje bi dobili plasmanom u drugo kolo?
007 Budi u zivotu barem jednom pametan
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
PITANJE ZA IVICU OSIMA I FARUKA HADZIBEGICA: Hocemo li dati Susicu zadnju sansu i to zadnju sansu na vrhunskom dogadjaju nogometa, vrhu vrhova nogometa i ta ce nas zadnja sansa Susicu kostati sigurno 10 miliona eura koje bi dobili plasmanom u drugo kolo? Ili Ili cemo smijeniti selektora, dovesti selektora koji ce dovesti reprezentacijski kamp u red, a to znaci uvesti vojnicku disciplinu u reprezentativni kamp, *** ga, i onako nijedan taj nije sluzio vojsku i imati bar neke sanse da prodjemo u drugi krug i uzmemo dodatnih 10 miliona eura? Znaci pitanje je prosto, Safetu Susicu zadnja sansa ili nasa sansa za ekstra 10 miliona eura od FIFA?
IZBOR JE JASAN, ZADNJA SANSA ONOM KOJI TO NE ZASLUZUJE NI POD RAZNO ILI NASA (NFSBIH) SANSA ZA EKSTRA 10 MILIONA EURA U SLUCAJU PLASMANA U DRUGO KOLO U BRAZILU? SA 20 MILIONA EURA KOJE BI BIH DOBILA OD FIFA KAD BI SE PLASIRALI, NFSBIH MOZE IZGRADITI JEDAN SOLIDAN STADION ILI MOZE POKRITI KROVOM KOMPLETNO RECIMO KOSEVO I TOTALNO GA RENOVIRATI, ILI MOZE NAPRAVITI OD BILINOG POLJA BOMBONA STADION PO UZORU NA EUROPSKE, MOZE ZAPRAVO ZA TU LOVU I MOZDA JOS UZETI DESETAK MILIONA EURA KREDITA I NAPRAVITI POTPUNO NOVI STADION SLICAN KAO ONAJ LJUBLJANI. STA DA RADIMO? Ma *** stadione, Papetu i Seadu Susicu treba dati jos jednu sansu da pokusaju povaljati one luzere sto ih ima Sead Susic i da zarade koji euro.
Dzeko bih trebao da se malo malje obazire na to sta se o njemu pise a Safet malo vise
Dobronamjerne kritike koje ce pomoci da se nesto popravi nisu pljuvanje. Mnogo je gore zatvarati oci pred ociglednim i ne govoriti nista.
Nismo mi izgubili samo jednu utakmicu. Mi u stvari nismo dobili nikoga ko vrijedi malo vise, osim Grcku u Zenici 3:1. Sve ostale utakmice sa malo jacim protivnicima smo redovno gubili. Neka me neko demantuje, ako grijesim.
Ono sto je potpuno nejasno reprezentaciji BiH je u kojoj formaciji se igra. Kad se pogleda kako igraci stoje na terenu u fazi odbrane ili u fazi napada to se jasno ne vidi. Sve izgleda kao cista improvizacija, a ceka se individualni potez ili eventualni slucajni dobro odigrani dupli pas. Pojmovi kao sto su tranzicija prema naprijed ili nazad, sinhronizacija i automatizacija u igri, protok lopte, odstojanje izmedju linija, odstojanje od protivnickih igraca u fazi odbrane, agresija ... se ne spominju. Iskreno, sumnjam da Susic o tome bilo sta zna. On o tome nikada ne govori, a vec dugo vremena koristi se pukim frazama koje ne znace nista. Izvuci ce pouke. Kakve pouke? U vezi sa cime? U odnosu na sta? Kako smo igrali, a kako bi trebali? Sta nam je cilj u igri, drzanje lopte, odbrana pa eventualna kontra ... Itd, itd. Angazman selektora uz liniju je nikakav.
Pa de pustite ljude jednu izgubili i odma nevaljaju
e svaka cast za nase medije i ostale retarduse koji su po ko zna koji put pokazali svoj primitivni mentalitet...nakon prijateljske utakmice zaboravlja se svaka dobra partija BiH.... jel to neko ocekuje da mi svaku utakmicu dobijemo??? stvarno ne kontam svrhu tolikog pljuvanja po reprezentaciji... izgubili, igrali lose...ok idemo dalje ....