Komentari (253)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zmajevi su balerineee
Neka ih je sramota kako cijelu godinu odigraše
@mostar22 klocevi
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Koliko je ovaj Kolasinac los.. Isto neki grmalj na terenu, a u prvih 11 stalno, ja ne pamtim kad je dobru utakmicu odigrao. Ibrahim Sehic nas je spasio debakla.
Kad se igra preko neke stvari
Hodzic ko gušter nema veze za fudbalom
hahahahah hv bogu d ste popusili opet, da svijet neslusa vase kmecanje vise. GO GOO NEDERLAND
Kvaliteta nemamo i to jasno ko dan ipak uz dobrog selektora i bolju organizaciju se moze puno bolje, prva postava veceras uz mozda 3 izmjene i nije bila slaba, ali mi vec duze vremena nemamo nikakve taktike i zato gubimo i protiv puno slabiji reprezentacija od Nizozemske.
Bas me cudi.
neka ih, hajd, kasne kod frizera...
Ma nemoguće! Kad je ovo bilo?
raspustiti reprezentaciju.....nema smisla vise....
realno, nije realno bit u prvoj skupini. C je prema ligi sasvim taman, a lijepo je bilo biti i igrati sa holandijom i italijom. Inace je pitanje kad bi sa njima igrali.
U sarajevu gubimo vratite se u zenicu
jesul glasali/glasovali
Od "zmajeva" mi se povraca... Koji kvalitet igraca, a tolika nezainteresovanost, ja ne vjerujem...
Izmijenjali smo veliki broj selektora i nikakvog napretka nije bilo. Da nije šta do igrača? Slučajno?
ŠEHIĆ I IGRA I BRANI! Odbrana šuplja, Todorović u centru nekim čudom, a na svojoj poziciji nije.Kolašinac kasni malo je reći... Sistematski očistiti čitav savez pa i ekipu.Dajte ljudi ba nekog ko će ih motivisati izađu mrtvi na teren bez imalo volje za igranjem.Više bi mi iz kvarta srcem igrali nego oni
hodžić nemere ni u radnik iz Hadžića
@gooUser1588240285 najlošiji igrac 2gola pr. Lichtensteiner i misli da je bog