Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga oni interesuju? Ni djeca nece vise da ih gledaju.
SAVEZ NAPOLJE!
Na kladionicama za strelca u utakmici, prvo 10 Italijana, pa onda Smail Prevljak. Smijem se kladiti da ga Bajevic nece ni staviti u tim.
zamisli ...najbitnija utakmica te dijeli za euro ..selektor stavlja 5 novih igraca u sastav..halo ba.. dok je s irka trenirala penale ..mi njih potcijenili i nismo trenirali penale...e moj selektoru ovo ce ti biti 7-8 izgubljena utakmica u nizu...historijat si zapisao...bravo
pitanje je samo ko.jos prati reprezentaciju !
Cuj neuspjesnu 2020, nama je poslije 2014 svaka neuspjesna
Bolje bi bilo da ste članak naslovili sa " Đuturumi danas na Grbavici protiv Italije stavljaju tačku na neuspješnu 2020. godinu "
ali ne znam zašto mi mislimo da smo neka jaka reprezentacija pa ono kao moramo sve pobijediti utakmice koje igramo , da možemo parirati spaniji njemačkoj francuskoj . nismo mi te vrste
Malo nema smisla naziv zmajevi vise. Zmaj je gigant, da srusis zmaja valja se potrudit. Prije da ih zovemo ČIVAVE, reže skaču a ništa bitno. Volio bi ja da su stvarno zmajevi.
Realno - postojeci igracki kadar jednostavno ne moze vise od ovoga, nedostaje tu i kvaliteta i psiholoskog pristupa, ok je da ne pobkedimo holandjane ali neke sjeverne irce i tome slicno, to je vec problem. zato momci ok, shvatamo da ne mozete a nekad i ne zelite bolje ali onda fakat nemate nikakve veze sa zmajevima...
Kako god da igraju navijaću za svoju BiH ,a ko neće ne mora i meni je žao što nismo otišli na EURO ,al šta je to je ako Bog da da bude bpolje u kvalifikacijama za SP 2022 Qatar.
@fbUser1591279749 A ako bude bolje u narednim kvalifikacijama očekujem da napravimo nekakav rezultat znam da je dosta navijača BiH razočaranu igrom BiH ,al opet ko hoće navijat će za BiH ko neće njegova volja.
I neuspjesnu 2019 i 2018, 2017, 16, 15, sami nastavite niz. Da sam i u jednom porazu vidio borbu, zelju, trku, nikad rijec ne bih rekao
I njih cemo srediti.
Zmajevi - iritirajuće
Kakvi ZMAJEVI to su zmajcici
Bolje dovest 11 goveda ne pasu 90 minuta po Grbavici,makar ce bit neke koristi
Hocel i Miralem noćas kerat loptu ?