Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tražili ne tražili, biće neriješeno ili ćemo popu.šiti... Nije čak više ni interesantno gledati ovo mučenje od 90 minuta.. Nažalost..
bilo je vremena kad sam jedva ceko dan po dan kad ce tekma reprezentacije....al brate sad nesta usput pogledam...zalostno...nekako....
prvi euro koji ću gledat na zemaljskom kanalu, hebem li ti lopovski telemach
Sudija srbin.. Ako ne bude krađe, imamo šansu. Sretno zmajevi.
Zanima me samo od cega se Pjanic odmara. Presjedio na klupi zadnja 3 mjeseca. Za repku nije pokazao neku borbenost. A i Dzeko, slicno. Mada razumijem vise da on odmara. Nikad sa ovakvim pristupom necemo odmaci nigdje, nego ce se potonuce samo nastaviti.
Duljevic, Djuric, Kodro, da spomenem samo neke koji su mogli biti na spisku, a i pored nepozvanih i povrjedjenih ipak nisu.
Gdje je taj Duljevic skoro igrao??? Lik za 5 godina u raznim nizerazrednim klubovima nije dao 3 gola, Toliko o njemu.
@RipKirbi U tom i jeste kvaka. Dobar igrac ne moze zaboraviti igrati fudbal. Mi nemamo igraca za bacanje. Kad vidim spisak mogao bi jos jedan takav biti napravljen sa boljim igracima.
Koji je razlog što Pjanić nije pozvan? Je li možda umoran od naporne sezone u Barceloni? Ovo mu je bila prilika da odigra odbro i da povrati samopouzdanje.
Udjite koju osutajte, kasnije kakva vecerica lagana, malo izaci u grad i kuci
Savez korumpiran, kao I ekipa, bojkot!
Vasilj je presao u St.Pauli
BiH - Francuska počinje u 18 sati...
X....prijateljski
Kako ce nam Doda i ekipa sjebati reprezentaciju i klupski fudbal koji je vec dno, kad nas Uefa kazni nekih 5 g.zabranom igranja sto im je i cilj. Sad se ubrzo oprasta Dzeko, Pjanke....kao dosta je nek se podmladi reprez., a vide i oni s kim imaju posla.
Utakmica Bih francuska. E moji novinari. Niste u stanju ni procitat nesto dok posaljete. Amateri na djelu.
pa gori smo.od Malte
Pustite im snimke kako rukometasi, kosarkasi, kosarkasice, odbojkadice igraju i izbore EUROPSKP ! A zaradjuju mizerne pare u odnosu na fudbalercice manekencice