Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Zmajevi nasi, obradujte nas! 💛💙💛💙💛
@Reds_5 bice borba za trece mjesto,ako i prodjemo ispacemo u barazu
Sretno Zmajevi
Sretno Zmajevi
sretno zmajevi vcrs pobjedu hocemo pa puni samopouzdanja docekati ganci grke i da im ocitamo lekciju idemooooo
Izdajem na lijepo razgranatom starom hrastu 10 grana za 10km karavlaskim majmunima...lijep pogled na Grbavicu...p.s. nemoj da bi poslije tekme neko ost'o gore k'o zadnji put jedan cetnik-karavlah...kaze necu nikud sa rodne grude...jedva sam ga motkom otres'o..!!
Sretno !!!!! 💙💛
Bice borba za 3. mjesto...Pored kvalitetne italije,jermenije i grcke tesko da cemo i bod osvojiti...Ako i prodjemo u baraz ispascemo od tamo neke rumnije itd...
Mecava ujedi i mene pa da idemo zajedno doktoru
Nema Vranjesa. Jos da nema Prosinečkog definitivno bih navijao za Armeniju. Ovako me b.k.
@1Mecava al hajd zbog Dzeke nek bude 1
Žuti debilcino, što ti je trebalo da preuzmeš fekalistance sakate, za armiju ljudi bio si idol, sad si nam svima pao u očima.
..... k nozi !!!!
Sretno momci, ako se sada ne plasiramo, ne znam kad ćemo.
💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙
@Sarajevo098 🍌
pogubni Bosnjacki mentalitet kojega predvodi SDA "DAJ SVE U SARA"J"VO" je unistilo sve, utakmice reprezentacije je trebalo ostaviti u Zenici ! ko misevi daj sve u saraJvo
@samlecugne - kad je Francuska igrala van Pariza? Nikada
Sretno Zmajevi ❤
Eto ispade ti gradjanin papcino jedna i jadna
kad te boli idi Doktoru ili većinu idiote