Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon!
odlicno...
super ...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Treba pustiti i u domacem prvenstvu, krajnje je vrijeme
@Seeha Treba sad pustiti na stadion ljude koji ce navijati. Da malo poguraju igrace. A ne da dodju oni koji sjede i gledaju.
Sljedeći scenario će biti, dobijamo S Irsku a onda delegat prebroji publiku i kaže da je bilo 16%gledalaca i izbacuju nas iz takmičenja.
To znaci dolina cupova prva prima navijace, yesssss.
Treba dati karte NAVIJAČIMA a ne guzonjama. Inače će opet biti kao da igraju pred praznim tribinama.
U usta vam se naserem, pustate navijace kad igra reprezentacija, a kad je domaca liga u pitanju tad vas je strah yebene korone.
Sta vele: "Nek raja ima gdje izać"
Sve je to divno , ali koje ce cijene biti pitaj Boga
Na utakmicama u BH ligi i nema vise navijaca tako da nema potrebe za zabranom
nadam se da ce na Grbavici domaci napokon pöobijediti...Repka ..kad vec ne moze moj Zeljo... a lijepa vijest...svakome po jednu zastavu u ruku da se plavi i zuti ...i megafone na brda okolo :)
dovoljno za bhf!
ja imam člansku SDA. hoću li ja moći dobiti tu kartu?
Kad oduzmes, karte ce dobiti samo kriminalci iz saveza I njihovi najblizi.
@Walterova sjena bit ce 40karta.. stas sjedi kuci,potrosit cvaju na nas cetvrro.. tuzno ali realno
...treba ulaznice dati krezavim Seljovim narkomancicima da vrijedjaju Edina Dzeku i nazivaju ga klocem kao u stara dobra vremena.
Sto slikaju uvijek ovu polovinu stadiona, zasto se krije ostala polovina koje nema.?
Utakmica je toliko bitna da bismo mogli komotno i s prepunim stadionom rizikovati. Znam da ne moze , ali koga bi korona zanimala kad bi se kvalifikovali.
a skola moze i online. prioriteti...