Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
igram ti ja managera i izbaci mi da je bosna odigrala 1-1 sa slovackom kuci,a grcku dobili 2-0 kuci :D
kad bude tekma svi igrajte 2 na BiH i golove preko 100%
Bilo kako bilo, to ce biti domaca utakmica. Ima da ih iskompleksiramo za nekoliko nadolazecih decenija - i na terenu i na tribinama.
Se već igra prijateljska u ovom terminu zar se nije mogao naći neki protivnik kod koga neće biti toliko hladno.OVA UTAKMICA MI DOĐE KO NEČIJA SABOTAŽA!
Željezničar do groba, života mi moga !!!
SVIMA KOJI NISU IZ SA RASTURIM MAMU
nauci gramatiku glu.pane pa onda nesto pricaj
Nisu problem ni Sarajevo, a ni ostatak BiH, najveci problem su neobrazovani moroni odgojeni na ulici, koji dođu isfuravati svoje zivotne promasaje ovakvim komentarima poput vasih. Ozlojeđen narod koji samo mrznju siri pa makar po mahali, dok ujedno sami sebe mrze. Uzivajte.
raja pazite na ove ljigave komentare krtica koji rade na degradiranju svea sto je zajednicko u BIH pa pokusavaju da zavade SA, ZE .TZ.I OSTALE BOSANSKE GRADOVE.... NAPRIJED BOSNO GAZIJE SU UZ TEBE
E moj glupane neznas ni recenice sastaviti kako treba, ko to "mi" gdje to Sarajlije lete po BIH !? osim kompleksa od Sarajlija sada vidim i kompleks od Sandžaklija iz Sarajeva, tuzno i jadno, kada mi bude neko trebao na građevini, da mi prenese neke stvari ili pak okreči stan, zvat cu te da mi radis za dnevnicu, ne sikiraj se samo mi ostavi br. telefona ;)
A sta ako mi uvedemo protiv vize Sarajlijama. Kako ces ti onda do rodnog kraja Sandzaka.
pa u sarajvu najvise navijaju za albaniju. sve sipac do sipca. ka
Od 13.komentara možda 2. iz Sarajeva e zato vama papcima, seljačićima i ostalim treba uvesti vize za Sarajevo i to sa boravkom ne dužim od 7.dana
Ha hahaha Sarajevo samo se mozemo nasmijati,pod 1 u sarajevu nevole reprezentaciju bih pod 2. nevole ni samu BiH pod 3. navole nikoga pod 4. navole sami sebe pod 5. jedino vole turbofolk i sanjaju o sandzackom zavicaju .Sarajevo je postalo deponija seljackog smeca koji sve vise truje bosanskohercegovacko drustvo,necudite se kada vas dodik i slicni negiraju.
Hocel biti kakvi protesta u Sloveniji?
@libo nas Divi ovog košpicara/pitara sarajevskog. Za koga ti navijaš jado jadni, za klubove koji ne mogu proći dva pretkola i koji pobjede nas ispodprosječnim evropskim klubovima slave kao istorijski uspjeh. Reprezentacija je među 25-30 u svijetu a naš najlbolje plasirani klub je negdje između 350. i 400. mjesta.