Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dazdevnjaci,kakvi ba zmajevi.Kod Cire su bili Zmajevi a ovo sad je cisti nepotizam i jaranske veze. Dok god bude pozivan panj Susic radi amidze a Cimirot ne koji je za njega mlazni avion serem se na ovakvu reprezentaciju
Borusia Dortmund svaka tekma 88 000
Hoce vaha da pokaze kako se igra
Vaha sredio... Legenda. Prica sa Senadom o Velezu, suze mu udarise....
@Jedno_Pitanje E, vidis...Velez je vjerovatno jedini klub izuzimajuci bivsu jugoslovensku "veliku cetvorku" koji je imao kontinuitet, od 60-ih do 90-ih. Bile su smjene generacija, ali je Velez ostajao isti: prepoznatljivo leprsava, nadahnuta igra, sharm od fudbala. Bio ti Dinamo, il' Zvezda, Borussia Dortmund ili Derby County,...,kad si isao pod Bijeli Brijeg mor'o si imat' kuraza, dobro se opasat', i rezervne gace pripravit'...To je valjda jedini jugoslovenski, i dalje, klub za koji se nije navijalo. Bio je to klub koji se je volio! Jednako se volio u vrijeme mostarskog BMV-a (Bajevic-Maric-Vladic), ili Sliskovica i Halilhodzica, kao i u eri Kajtaza, Jurica i Tuce-a. A Zrinjski? Mogu igrati jos 500 godina, ali nece, nikad, biti ni "V" od Veleza. NIKAD!
hvala pape, pola evrope ce igrati na evropskom prvenstvu, ali mi cemo gledati nase na kirin kupu^^
Loozerski turnir ... Japan ce igrat u najjacem sastavu ... Ovi ostali ce igrati sa "Ž" ekipom ... Dzeko ce dernecit sa Sabanom i Ibricicem ... taman termin kad ce mu se dijete rodit :)
Hvala Vahi što nas preko štele ubacio na kup, ljudina od čovjeka, što obeća to i ispuni