Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. Vels ili rumunija 2. Bosna i Hercegovina 3. bilo ko al najbolje albanija i sjeverna irska :) 4. Samo ne Turka, ostalo je OK, najbolji farski otoci :) 5. Bilo ko! Ako nije Kipar onda jos bolje :) 6. Bilo ko!
A sta cemo mi to uraditi Hrvatima ? Da ih necemo pobijediti mozda ?
Mah bice grupa smrti, neto poput Nizozemska, Svedska, mi i Bugarska... ne mozes imati tri puta zaredom srecu da upadnes u lagane grupe, kao sto je i ova sada u kojoj su, samo sto su sami sebi upackali plasman je drugi par opanaka.
Da Srbija izvuce IDIL, Liberland, Kurdistan, i Diznilend, opet se nebi plasirali.
Hoćemo Engleze, Vlahe i Škutore...
Hoćemo Engleze i naše velike prijatelje, naše komšije... Ako je ikako moguće? Da na stadionima oživimo naša prijateljstva, slavimo fudbal i dobrosusjedske odnose.*
dnevni avaz : sve reprezentacije osim hrvatske su nabrojane ( ko je procitao znace sta govorim ) SETNO ZMAJEVI ! JA BIH ENGLESKU DA SE IGRAMO !
daj hrvatsku i srbiju - i da nakon 3. kola budemo sigurni putnici na SP :)))
Slusaj cetnicki debilcicu, kad u mostaru na zapadnoj strani mogu navijati za hrvatsku, onda na istocnoj imaju pravo navijati za tursku, jel ti sad ista jasnije ili ti je mozak tako minijaturan da ne vidis dalje od bijeljine?
Vidi uja i smrdalja sto minuse pucaju. A i ovi nasi balijanderi sto se ovim prvim u supak uvlace. Samo im vire 2 prsta da mogu cigaru zapaliti.
Dajte nam Luksemburg da se igramo.
EXTRA BONUS ,100 posto uduplana vasa uplata , npr uplatite 10 eura , imate 20 na racunu !!! Idite na http://bet365advice.blogspot.com/ i registrujte se .
A izvući ćemo:Španiju,Škotsku,Sloveniju,Bjelorusiju i Maltu.
Ima li sanse da engleze izvucemo, nismo s njima nikad... Da napunimo wembley
Najbolja grupa: Rumunija,BiH,Albanija,Farski Otoci,Latvija i Lihtenštajn A najgora grupa: Njemačka,BiH,Poljska.Turska,Armenija i Gruzija
Rumunija u prvoj jakosnoj,, ???? Wels,,
Kad bi uveli i bodovanje na osnovu ponasanja saveza, bili bi u spesel potu kakav je savez... :D
Nema of toga nista burazeri... Kakva Rusija i svijesko prvenstvo. Pa oni ce ratovati uveliko tada. Ko da ce neko ici tamo da igra fudbal....osim srba naravno.
SRETNO ZMAJEVI !
Odjebaus biljko tj travaru zlootni!