Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
igramo na stadionu kapaciteta 4000 mjesta, niđe veze. kad ćemo igrati prijateljsku u amsterdamu sa holandijom? odemo malo do amsterdamo, zapalimo gandže i zguzimo šta
Daj jednu sa Republikom Kosovo :) dosta vise Slovenaca
Bezveze. Ceska bi bila 100% ravnij protivink po pitanju Grcke a i Slovacke. A kako izgleda Srecko Katanec peuzima klupu Slovenije, za njega ce to biti prva utakmica poslje prekida iz 2002 god. Oni ce igrati na pobjedu a to znaci bice i krsenja i svega. Ovo moze biti skuplja pita od tepsije. A ovaj sto rece zasto ne sa Nizezemskom da odigramo, pa naljepili bi nas jedno 4-0.
uuuu hoce biti bejbi bosnia bum v kopar, pa ce za 20 leta da traze (sprasuju) oči(babu) v BiH, prav ne?
FUJJJJ Slovenci....
neka ljudi da vidimo prvo sta ce biti 21.12. da to prezivimo pa cemo sredjivati natalitet u Sloveniji! Pazite se slovenke eto fanatikosa
Brate Handanovicu bit ces silovan : ))
zlovenci pripremite vazeljin.
prejaka utakmica... ono, sve imena jbt... al u nasoj repki
pare vec spremne za februar, jedva cekam
Opet Slovenija... Meni dosadilo vise da gledam prijateljske sa Slovencima ! Najbolje da se spojimo da budemo jedna drzava..