Komentari (396)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi smo u svijetu po idejnim rješenjima.
@gitar4 Predizborna šuplja
Hahahahahahahha
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
U Sarajevu jedva vode da ima, nemamo šta dalje pričati.
Ima li kakvo idejno rješenje za vodovod u glavnom gradu zemlje Bosne ?
A da obnovimo nešto od postoječih stadiona i dvorana, npr. Zetru, Koševo, Skenderiju... ili baš sve mora novo da se pravi?
Vazda idejnih rjesenja
ELECTION ARENA !!!
Best of Novi Grad
Ja bih bio zadovoljan i kada bi samo temelje izgradili za ovaj stadion pa da svaku predizbornu kampanju kupe par stolica da zadovolje ovce koje glasaju. NEMA OD OVOG NIŠTA! Vjerujem da su se rastalili i za ove pare kojim su platili ovu video prezentaciju. Izgraditi ga jedino mogu da svi imaju talove od toga u odnosu 70% strankama 30% stadion.
Hoće ove ideje pred izbore. Onaj pravi tramvaj do hrasnice, ovaj stadion s kompletnom promjenom infrastrukture, onaj u Centru ne mora ništa, jer ipak Centar je Centar, i eto glasova.
Ime stadiona "Predizborni" -.-
da vas upoznam, ovo je stadion Borca u BL, a ovo su njegovi drugari, BH arena, novi Maksimir, Novi stadion Zvezde, novi stadion Partizana, novi stadion Rijeke i ostali da ne nabrajam. Da se igra na ovim idejnim rjesenjima Republika Srpska bi do sada sama mogla organizovati makar evropsko prvenstvo.
ma dajte vise.... treba album izdat i slicice skupljat koliko je idejnih rjesenja napravljeno
MA KAKVO SARAJEVO - NAPRAVITI U ZENICI, MOSTARU, TUZLI,... Dosta je više Sarajeva kao centra za sve
Eto iz Zenice da nam prave stadion...1.April
Sarajevski autoput je od zivotnoga znacaja jer sa obzirom da gradjevinska mafija stihijskom izgradnjom visokih zgrada, bez veze i smisla cime stvara potpun u blokadu one jedne saobracajne ulice Carsija Ilidja na kojoj je na isti nacin napravljen cep ili ce se stanovnici podusiti u zimskim mjesecima. A kad narod oboli od izduvnih gasova stadion mu nece trebati. A vi iz SDA samo dajite svojim jaranima grdjevinske dozvole na trasi sarajevskog autoputa.
Bi mogla i to je to 😁
A na parkingu 2 3 crvena Ferrarija xD