Čestitke za odličnu predstavu
0
"Zmajeve" na aerodromu dočekali brojni navijači
Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOLIM BOGA DA NE ODIGRATE PO MENTALITET NASI KOSARKASA \"LAHKO CEMO\"
RAZBOLJE SE SULTAN SULEJMANE Razbolje se sultan Suleymane aman, aman padišah U bijelom gradu Carigradu aman, aman Carigradu sedmog dana šehri Ramazana aman, aman Ramazana Pitao ga sine Ibrahime aman, aman Ibrahim jel\' ti žao babo umrijeti aman, aman umrijeti jel\' ti žao babo umrijeti aman, aman umrijeti Nije sine mladi Ibrahime, aman sine Ibrahime ja ne žalim što ću umrijeti aman, sine umrijeti Ja ne žalim carstva ni Stambola sine, aman Ibrahime samo žalim Saray Bosnu ostaviti, Bosnu ostaviti samo žalim našu Bosnu ostaviti, Bosnu ostaviti http://www.youtube.com/watch?v=51Gs0NCMTGw&feature=related NAPRIJED ZMAJEVI
libo me taki za rezervatom.
a gdje je nas SPAHA kapiten...nas najveci zmaj
Bogami zahirovic lijepo zagrlio ovu..hehe
Niste vi zasluzili ni bacanje kamena sa ramena, a kamoli nogomet. Kad cete vise da shvatie da Bosna nije zemlja nogometa???? jedna pobjeda i onda krah...ovako vec 20 godina...ijopet vams se nacionalizam budi kreteni moji vjerski.
ZIVJELA BOSNA I HERCEGOVINA .ZIVJELA BRATSKA TURSKA.
evo ,ja crkoh od muke........... a s kim ste to igrali ????? i koji ste to \"vi\"????? 23%??????
AV,AV,AV.................
.. E jaki vam vala talenti nema sta...hahahahahahahahhahahahaha Citas li ti skutoru malo ove nase novine?? Da citas vidio bi da BIH ima vise talenata i u BIH i u Inostranstvu od hrv... Sto se tice tih klubova koje spominjes za kojeigraju vasi igraci (totenhem, dinamo, lyon..itd..), sta, sads ti hoces da kazes da su vasi reprezentativci bolji ako igraju u tim kubovima (mada samo griju klupe).. pa pogledaj klubove za koje nastupaju igraci BH reprezentacije, pa vam Dzeko neki dan uvali Totenhemu 4 komada, kad bi to mogao Modric, Dudu ili onaj placljivas Srna\'?? O druze moj, itekako se BIH moze mjeriti sa hrva, samo lahko se moze desiti da se za koju godinu hrv nece moi porediti sa BIH... Postali ste jadni........ ZIVJELA BIH, ZIVJELA BRATSKA TURSKA, DUSMANI, CRKNITE OD MUKE ZBOG SVAKE OSTVARENE POBJEDE BIH REPREZENTACIJE...!!!!
.. Mada ja ne znam zato ti ovo sve objasnjavam, jer si i sam svega svjestan samo neces da priznas..al nemoras...vrijeme ce svoje pokazati, a do tad ti paradiraj po gee prideima.. TOLIKO..
.. Decko, mlatis praznu slamu... Vi igrate koliko vam je dovoljno???!!!! Daj majke ti, nemoj pricati gluposti, vidjeli smo prosle kvalifikacije sto vi \"igrate koliko vam je dovoljno\", ispali ste, a mi smo prosli u baraz.. zato suti i poklopi se.. neces da se pomiris sa nekim cinjenicama..kakav kranjcar, modric, ovaj, onaj....?? Vi ste sad u rangu sa onom Bjelorusijom i zato ne hvali previse svog konja... Vjeruj mi, ja bih volio da nasi i vasi makar jednu utakmicu odigraju, makar prijateljsku, samo da vas Dzeko, Salihovic, Pjanic itd.. uniste, vjeruj mi, kazem ti, pratio sam igru hrvatske reprezentacije u zadnjih vise od godinu, i vjeruj da bi vas BIH doslovno unistila, vi niste kao sto ste nekad bili veliki, vi ste pali, najmanje 3 komada bi vam BIH uvalila, i zato suti, Turska vas izbaci na EURU, a mi naredne godine izbacismo Tursku iz kvalifikacija u obje utakmice, BIH je sada najbolja sto se tice repki sa bivseg prostora Jugoslavije..
@.. BiH-Estonia 7:0 A kako se ja sjecam vi ste se sa njima dobro namucili, al ostavimo ovo sa strane, neznam stvarno sta vise trazis ovdje, sta hoces da dokazes, nemam nista protiv Hrvatske, al takve psihoze kao sto si ti mrzim iz dna duse.
vidi vidi i bn tv dosao da snimi ekipu na airpost jao
OD UNE DO DRINE OD SAVE DO MORA,SAMO TAKVA BOSNA NASA BITI MORA..
gazda budnjo!Sto se tice izjava,svi fini vaspitani novinari mogu doc u moj lanac hotela,sve cu im lijepo po spisku!Pobjedili su jer sam im ja dao par savjeta,a i fizicki su se olaksali prije tekme,podveo sam im par gankaci sa sire periferije ilidze!Bio je tu i strucnjak iz sokolovic kolonije,saljevo im stravu!
vidi Brace najveća budala mahalskog fudbala o njemu se prave đinglovi na radiju SA............... sretno zmajevi u daljem toku kvalifikacija