Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covjek je glup to znamo, ovo sto je posjetio bezkucnicima je sigurno zato sto mu je club organizovao.
Idiu kut i stidi se. Da je Besic glup, to je tvoje nagadjanje. Da si ti glup i neobrazovan, to se iz ove tvoje kratke i nepismene recenice namece kao ocigledna cinjenica.
mozda je ocigledno da mi nije bosanski prvi jezik ali Besic je pametan kao djete od 15 godina koji se pokusa dokazati sa psovkom.. covjek svake druge utakmice lose startuje na nekog ili nekom jebe majku mi druge psovke. djeluje kao mali klosar sto nije naucijo lekciju samarcine.. zato sto je iz Bosne ne znaci da ga trebam hvaliti kako je najbolji bla bla.. nadam se da ces ovo razumjeti procitati, ipak mi je drugi jezik..
LAficnooo !! Da te dragi Allah dz.s nagradi aBd In Shaa Allah :)))
lafeeee
Dobro je da nije Spahić otišao, on bi ih pošamarao.
Hahah ako je brat u pitanju xD !?
Meeeeeeeee
To znaci da ti je mati koza a ti mala kozica? :)