Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zelim mu sve najbolje u karijeri (dabogda sceri da te beg uzme)
klixovci koliko košta članak????SRAMOTA ste za novinarstvo.
pokzauje li i on zelju da bi isao u brazil:)
ebes ga ako ima i u jednom zemlji da mediji objavljuju vijesti kad neki igrac predje u treceligasa , to samo u nasoj zemlji ima sa ovim nasim napacenim potplacenim medijima.placen clanak 1000%.
Ajmo realno. Kakve on koristi moze imati od toga da plati clanak na klixu? Daleko od toga da ih branim, cinjenica je da su novinari maloumni, nepismeni sa ogromnim nedostatkom orginalnosti i ogranicenim fondom rijeci ali kakve koristi ovaj hudnik moze imat od clanka na klixu...