Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Potencijalni mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Zlatko Muhović napustio Schalke i otišao u četvrtoligaški klub\" Mojne ti sviju ti da nam iz četvrte lige budeš bedem odbrane!
Strasan skok u karijeri....
ja talenta mati mila... E o svemu i vi ne pišete ovdje boze ti sacuvaj.
ma bjezi ba lav bio turisticki u nejackoj i suliko se na stadionu i odma ga ovi nvinari hoce ureprezantcaiju ono misle evo ga irga u njmackoj
Bolje prvi u svom selu, nego zadnji u Schalkeu!
u ovom komentaru ste napravili , brat bratu 10 gresaka
Veliki napredak!
hahahaha ! joj sta su iskopali !
Veoma kvalitetan igrac cim tako preskace lige HAAHH :)
A po cemu je ovaj anonimac potencijalni reprezentativac 27. reprezentacije sa FIFA rang-liste?
Ofenzivni vezni?? Odmah u reprezentaciju!!
ako jedna stampanska greska prevazilazi tvoje znanje, onda si ti jedan jako glup momak...
gdje ste ovog lika iskopali? ja koji sam od djetinjstva navijac schalkea nikada nisam chuo za njega. kad cete se potruditi malo da povisiti vash novinarski nivo?
\'\'Potpisao je s mladi Bosanac s četvoroligašem...\'\' razumim mnogo toga,ali ovo prevazilazi moje znanje...ko je koga potpis\'o, i ko je koga otpis\'o u ovoj informaciji?