Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
T najvece selo u Evropi je 5 puta vece od tvoje junacke drzave.Albanija i Hrvatska ce da te uvedu u Evropu,sa tvojim zemljacima Milosevicem i Karadzicem.
Dobro nam došo u kraljicu Crnu Goru, Kranjčaru, lave crnogorski. Volim te đedovino moja Crna Goro, prelijepa si i presvijetla, mati naša sveta. Neka smo dočekali dan da najstarija država Balkana, naša Crna Gora, sada nezavisno korača ka EU i NATO, bez kočnice, omrzle Srbije, da speremo ljagu ratnih zločinaca koju nam je ostavila srpska avet iz Beograda, najvećeg sela u Evropi. OJ SVIJETLA MAJSKA ZORO MAJKO NAŠA CRNA GORO!!!
Odlican potez za Hrvatsku,jedan manje nezaposlen.
E Viva Montenegro! Odlican trener za CG-orce!