Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbg., Hrvati, ako s ovakvim timom ne udjete, bar, medju 16 najboljih u svijetu - ne znamo se. Jel' fino od mene?
Mexiko je realno jaci i od Hrvatske i od Perua mada u nekoj prijateljskoj utakmici Hrvati bi mogli ugrozit mexikance ako mexikanci tu prijateljsku neuzimaju za ozbiljno. Peru i Hrvatska su tu negdje, Hrvatska ima daleko jacu individualnu kvalitetu ali je fudbal timski sport i Peruanci se bore kao malo ko za svoju zemlju, ostali su zadnje vrijeme neporazeni i protiv dosta jacih reprzentacija nego sto je hrvatska (uruguay, argentina, kolumbija itd.)
Tebe kao da je mater pocela radjati u Peruu a zavrsila u Mexicu.
@a1ka sta sam to pogresno rekao prijatelju? pa neces valjda stavit Hrvate koji su samo na ustima jaki u jednu recenicu s Mexikom koji vec vise od 20 godina uvijek prodje skupine na SPu i uvijek ubija boga u Hrvatima kad ih sretnu na nekom zavrsnom turniru?! budimo malo realni, to sto hrvati najvise laje neznaci nista jer svi znaju da pas koji laje negrize, tako je i s hrvatima, nisu nikakva sila
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Po imenima i klupskim karijerama top evropskog fudbala. Ne pamtim neku reprezentaciju sa ovih prostora da je imala bolju ekipu. U Evropi su bolje Francuska i Njemačka, te možda Španija... Ako bude sklopi to na terenu...biće opasni na SP
@neednolog Belgija, Engleska, Portugal...
@IliroBosnjak Čuj možda Španija. Hrvazska je u top 15 svijeta al bolje od Belgije, Engleske i Evropskog prvaka Portugala . De se malo umij i dođi sebi.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)