Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DAJTE NAMA MATJAŽA KEKA UMJESTO GARGAMELA !
fakat Mesa lici na Gargamela.
ko je ovaj
Jeko sad Zlatko? Nisam znao ni ko je Čačko.
opet neki levat - ma kako mozes dati igrace poput Mandze, Rakitica, Modrica, Brozovica, Perisica, Kovacica ovakvim trenerima - pa ovi 6 igraju u najboljim klubovima svijeta, treniraju ih vrhunsku strucnjaci - meni nije jasan ovaj HNS. to je trulo kao jabuka na sancu. Ako nema dobrog strucnjaka u HR (a NEMA), uzmite stranca, po Bogu
Eto sta se desi kad savez i ekipu vode Bosanci i Hercegovci. Kod nas Bosanci, a kod Hrvata Hercegovci.
Tkogod, ne može biti gori od Čačića.
nek su vala smjenili onu senilnu staru budaletinu, čačića. ovaj je fol neki trener iz azije, porijeklom iz livna. bar je mlađi od čačića, da gledat u sebe i nije valjda senilan. treba smjeniti onog žvaljavog šukera, mamića i ostala govna. bolje reći kompletan hns.
po meni dobar izbor,osvojio je bio Ligu Prvaka u Aziji
Nije osvojio nego igrao finale. Jebeš ba stručnjake koji u Evropi nisu ništa napravili, i Meša je svojevremeno one marokance vodio do finala afričke LP, pa ga vidi sad.
Vijest treba uzeti sa zadrskom, s obzirom na izvor (24sata).
@gumenakita Da po klixu uvijek pouzdani izbor.
i ovaj ko cacic vodio klubove u nekim hali gali ligama
Klix brzi od Indexa. Oni jos nisu nista objavili.
Ja za ovog covjeka nisam nikada cuo !!! Karijera mi izgleda i nije neka ... Ali ako valja hrvatima,valja i meni.Mada mislim da ce oni kroz baraz opusteno da protutnje.Znaju oni to izvuci...
Ko je ovaj? Ovi iz jedne provalije u drugu. Kek ih vjerivatno odbio. Garant ga Slovenci prvi kontaktirali.
30 GODINA GLAVNE GRUPE GLAVNOG GRADA!
Hrvatska s pravim trenerom moze do finala imaju bas jaku i uigranu ekipu pa hajdee susjedi da vas vidimo