Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fudbalski velemajstor, ma sta mislili o njemu kao covjeku!
sto se tice igre odlican sto se tice njega ko osobe karina od covijeka mrtva nosata ....
a to ti nesto bolji od njeg? ko si to ti da sudis nekome koga i ne poznajes matere ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
zlatane eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee majstoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Moj je najljepši pogodak pogledajte http://adfoc.us/2084041
http://adfoc.us/2084041
http://adfoc.us/2084041
http://adfoc.us/2084041
Mija Martina:Rodila ga domoljubna mati Rvatica!
nisi zasluzio to,jer prije svega nisi Covjek !!!!,ali hajde dobro,sta sam ja i ostali forumasi da ti komentarisemo niko i nista,tako da sretno u karijeli !!!!
Dingospo
vidi brkate spodobe
Jebo ti sejdic a i finci mamu nosati
poslednji virtuoz!!!
Institucija, mozete mu se svi napusiti
papak ostaje papak i da ga je dao sa aerodroma..
FIFA postala humanitarna organizacija..Ronaldo se žalio i dobio je nakon dužeg vremena zlatnu loptu(mada ne bi imalo smisla da je Messi dobio...)Zlatan se žalio,govorio da je najbolji i eto nagrade...Zlatan je zaslužio i više(moramo priznat majstor je u fudbalu a za ostalo nas ne bi trebalo biti briga),Messi je ove sezone slabiji u odnosu na druge, a Ribery i Bayern su osvojili pa sve..Dakle logičan izbor je Ronaldo..
Odličan go nema šta majstor je a mislim da je i rahmetli mali Hajrudin glasao za ovaj go. Kao čovjek je FUJ a bez toga ne može po meni biti madju najvećim. Na primjer Djoković, Federer, Schumaher, Čatić, Dzeko, Ibišević, itd, itd..., sve su to sportisti koji su angažovani i na promociji drugih važnijih vrijednosti.
hihihihihihi...ajd dzeko,za njega sam cuo...al ko su ovaj catic i ibisevic?
Kakav je lafac ovaj Ibrahimovic.Voljela bih da i meni odradi jedne "makazice".
PRIKAŽI ODGOVORE (5)