Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suti, ovdje bi te Bosnjo pogazio poslije dvije utakmice. Ne razumijem ljude koji su kritikovali Dzeku, naseg najboljeg igraca svih vremena i jedan od najvecih ambasadora Bosne. I olahko se okrenuli protiv Susica, suti Zlatko dobro si tu gdje jesi.
@strateg ... Pratim sport vec poprilicno dugo, i cijenim sve velike sportiste sa Balkana, dozivljavajuci sve one koji se nisu ogrijesili na racun BiH jos uvijek kao 'nase'. A veliki Bosanci, kao Pape Susic su mi pri srcu, bili i ostali. Ali, realno, sumirajuci karijeru, niti jedan fudbaler s Balkana nije ni blizu ovom covjeku, Zlatanu Ibrahimovicu. Ni blizu. A imao je Balkan dosta velikih igraca. Eto, toliki je Ibra.
@thea upravo, niti jedan prorok u svom narodu nije dobrodosao. Nasi su dobri svugdje samo ne ovdje, kameno doba je ispred nas gledajuci sve ovo...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ibra kralju!! Ne opterećuj se mišljenjima futavih derpaša!! Ti si KRALJ - bio i ostao!! ZLATAN the KING!! 👍👍👍👍
Ovo sto Zlatan prica je nista drugo nego cisto sranje i laz. Ovdje u Svedskoj ga skoro pa smatraju svecom. Dizu mu spomenik, mediji ga uzdizu do nebesa. On je arogantan i nezahvalan tip. Kako se on ponasa prema ovoj zemlji koja ga je "stvorila" u mnogim drugim drzavama bi mu davno ledja okrenuli. Nije mu ovo fer.
dragi Ibraga, u genocidnoj tvorevini bi te takodjer napadali sto si ibrahimovic. govorim ti iz licnog iskustva
Sta ces buraz sam si birao.
Ne smeta njima to sto si Ibrahimovic nego sto se izdizes iznad ostalih, pun si sebe, ufuran da si bog i rugas se zenskom nogometu!To je za jednu naciju kao Svedska, gdje je umjerenost i skromnost na cijeni, odvratno ponasanje!Tamo vlasnik IKEE ,koji te moze kupiti za sicu, vozi 8 god star Volvo!Dzaba ti pare-svedska je to!
Ibrahimson
Devle, Devle, eke nas Rome.
Ta ce svjedska i svedi, mi smo za svjedsku Hollywood.
https://www.youtube.com/watch?v=A9LC1G4jLcE
On govori o svedskim medijama! Zlatan zna da dobro polarizira.
Ne znam zasto ga se stavlja u kontekst BiH kad je pola BiH pola RH?
@Decepticon89 Znas da je babo li tata kod nas glavni
@weasel za tebe jedino slijedece godine treba glasati, WEASEL ZE PREDSJEDNIKA! citam sta pises i placem ludjace, ahahahahahahahahahahahahahahahahaaa
Ovde bi te napadali jer si polutan a po covicu dupolizcu ne bih mogao imati pravo glasa.
@weasel Covic vlah cincar, nije Rvatina, samo jjebe Rvatine u zdrav mozak.
ZLATANE BUDI SELEKTOR BIH MALO UVEDI REDA
Cuj"Najbolji kojeg SU imali!? Pa sto ne vratis im pasos kad se ne osjecas nimalo Dijelom Njih!?Govno jedno pokvareno cigansko! Sad kad si ih izmuzo i kad su ti SVE dali,a ti Ostario,sad pljujes po njima,supak! Bez njih bi ti sad sakupljo gvozdje gore oko Gracanice i dobio zlatnog medjedica
kome da vrati pasoš kad su mu roditelji emigrirali 70-ih godina iz Jugoslavije hahahahaha papane, ne ofiraj se!! I da, pljuje novinare i medije i to sa pravom jer su vnago!!