Neće produžiti ugovor
79
Zlatan Nalić više nije trener Slobode
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce dovesti neko zvucno ime,npr. hamdija iz donje mahale..
Osobno mislim da nije bio problem u Nalicu vec u kvaliteti igraca koje je imao a finansijska situacija je uzimala svoj danak.
Kad je u Slobodu došao onaj portugalski trener...
Ovi tuzlaci su smeće od ljudi. I pitaju se što im 2/3 TK navija za Sarajvo i Želju. Smećari iskomplexirani. Šta uradiste avom čovijeku i gospodinu Naliću.
U toku pregovori NK ČELIK i Zlatana Nalića 99% sve riješeno!!!
Prvi klub koji uđe u Ligu prvaka ili Ligu Evrope u grupu fazu će imati istog trenera na klupi barem 8 godina prije toga. Pa ne može se ništa napraviti za sezonu, dvije... Šta mi to hoćemo?
Dovešće Omera Joldića, kruži priča..
Otjerali Azmira Husica i dovelu Adu Smajlovica. Bravo za gradsku upravu. Kakvi volovi sunce ti hebem.
Najskolovaniji trener u ovoj nasoj salabajzer ligi ...
Zlatan Nalić novi trener NK ČELIK!!!
Boljeg trenera Sloboda nikad nije imala niti ce imat....kakav Ciro, kakav Musemic....maler je bio samo sto Zlaja nije imao ozbiljnu igracku ekipu, i naravno sto Slobodu vode pijacari i ruralni biznismeni koji nemaju veze sa fudbalom.
...deset pobjeda, osam poraza i 15 poraza.... kupi mi dajdza top.
a koliko je poraza imao? 😂
8 poraza i 15 poraza je 23 😂😂😂
ode tuzlanski di Francesco
Odjelo , i odma se konta da je neki Murinjo haha krs
@CikaFajer bolje da hoda u trenerci i patikama naravno....ako ništa barem izgleda kao gospodin a ne ko neko iz šume....a i da je loš trener nije
za vas je braco iz vrbanjuse