Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlatane ja sam mislio da sam najludji sa prognozom 4-0, al ti ga sad bas zasra u 16. Cuj tehnicki potkovaniji. Jooj. Ali hajde, Forza Sarajevo!
Bogami bio je upravu.
Dodji u FKSarajevo.
Ako Sarajevo ne pobijedi 4:0 nemaju sta traziti u daljem nastavku takmicenja. : )
Forza Velez, naprjed Sarajevo pregazite taj njemacki okrajak pa u napad na Bayern Munchen
Ta ce Njemci, Sarajevo se igra s takvim moj Zlatane Samo se ne trebaju obrukat i puna saka brade
svaka cast sarajevu, volio bih da pobjedi svakako, al ne volim ova nasa preseravanja, i onda se igraci dignu i izgube, koliko nam se to puta desavalo sa bosnom, dajte ljudi sta vam je..
Sretno Borrusia, pordška iz Tuzle.
uvijek ćete biti patrljci
Jedno polufinale kupa UEFA, jedno četvrtfinale, a sada se veselimo dolasku u play off. Nažalost ne vjerujem da će iko ikada u BiH postiči ove uspjehe Želje! Sretno Sarajevu večeras! Jedan je Željo !!!
Sretno komšije sa Koševa. Uz napomenu da je Željo jednom bio u četvrtfinalu, a jednom u polufinalu kupa UEFA, pandam današnjeoj evropskoj ligi. Želimo Vam uspjeh ali molimo da poštujete klib koji je postigao najveće m,eđunarodne uspjehe ikad u povijesti BiH. Hvala! Sretno !!!
jebo te tehnika...treba povjedit ba....imamo mi tehnicara svakakvih...lake i teske struje....lahke i teake gradjevine.....tehnicara s pijace.....al niko ne pobjedjuje.....DOKLE BAAAA ?!!!
sto se dizu u pm kad ih svabe spuste na zemlju bit ce onda ku ku le le.
ovaj je prespavao tri dekade
O onda se pitaš što te Safet ne zove! Logično, zato što si glup!
Zlatan je naša legenda. Zmaj! Kad izgovaraš njegovom ime, ustani i skini kapu!
Uh Zlataneee Zlataneee teško brate
Aber sicher, ahzen sechzig München, sapke 04 und galata snajper