Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najorganizovaniji klub u bih
U Zrinjskom igraju igrači svih nacionalnosti pa nije ništa manje hrvatski klub od Širokog, čak naprotiv, puno više Hrvata gotivi Zrinju od Širokog. Protiv sam prebrojavanja krvnih zrnaca ali nema ništa loše u tome ako su svi igrači iste nacionalnosti/vjere problem je ako se posebno naglašava da "drugačiji" igrač ne može igrat u tom klubu. Nije problem jedino u Širokom, jer ni u Dinamu ni u Hajduku sigurno neće još dugo nijedan Srbin zaigrati, niti u Partizanu Hrvat. Izuzetak je jedino Zvezda koja je uzela Prosinečkog za trenera. U očima su mi veliki navijači Želje, Sarajeva i Zrinjskog jer skandiraju ime svog igrača zato što igra srcem bez obzira kakvo mu je ime. Navijam za Hrvatsku (a i za BiH) u svim sportovima i bio bi prava kretenčina kad bi rekao da mi smetaju Mirza Džomba, Alen Halilović, Irfan Smajlagić... ili Srbi Ognjen Vukojević i Dado Pršo.
Nisu to Hercegovci izmislili, sta reci o fasistima i sovinistima u Athletico Bilbau?
@anonimus Sad mi želiš natući da sam rekao da su Hercegovci fašisti a Zrinjski sam naveo kao pozitivan primjer svim ostalim klubovima. Brojanje krvnih zrnaca u klubovima prisutno je na cijelom Balkanu. I Bilbao je šovinistički klub, ako su u Španjolskoj/EU znači da ne mogu biti šovinisti?!
godinu dana razmisljao? tesko se odvojiti od fotelje, znam ja to...svaka cast pa si smogao snage...cuj 17 godina funkciju obnasao...hercegovacki hosni mubarak
sigurno odlazi iz moralnih razloga, jer nije uhvatio ubicu vedrana puljica.
da bravo...predsjednici klubova su tu da hvataju kriminalce!!! ma bravo....
Kada ce FCS platiti stetu za orgijanje po ulicama Sirokoga Brijega???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto se tice ORGANIZACIJE i FINASIJA svaka cast ! Ali da su NACIONALISTI, tj SOVINISTI, to stoji
kmee kmee jadni mali bošnjački multietniĆar kmee kmee
Kada je Siroki Brijeg igrao Kup UEFA, Sarajevo i Zeljo su igrali na Cevljanovickoj koridi
Ode sad Široki u P.M.
gdje mu je i mjesto
...hrvacki đenerali baš voli stolovati u nogotnim klubovima...počevši od svetog franje i partizana...
U kucicu pseto...
...miran budi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E jesam se nasekirao sto vise nije u PM.
ma šalim se nisam se nasekirao.koji kre****jbt .Boli me neka stvar i za njim i za Široki Brijeg.Eto ja lanuh pa vi sad kako hocete.