Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako naći posao papetu jel čovjek traži svoje pare a savez nema,prvenstvo prekinuto,možda probati na malonogometnom turniru kazniti manijake i horde
Ma Ibra je strasan gdje je frajer sve igrao Ajax,Juve,Inter,Barca,Milan i sad PSG da je se posvetio samo jednom klubu oborio bi svaki moguci rekord ali eto uvijek je bio trazen!
Neznam koji hurac ovog Ibrahimovica reklamirate kad nema vise nista s BOSNOM
ma hebat im mamice,,,zveknut dozivotne zabrane ulaska u BOSNU,,KAD VEC NEVOLIS NECES VISE NI UC U NJU I TACKA
Znaci Zlatan ce biti selektor BiH za 15 godina!
Jos da odvede neku prosjecnu reprezentaciju na SP i stici ce ga i u trenerskim uspjesima, mada nece tako skoro. U svakom slucaju cestitke Zlaji, velikom patrioti koji nas je zaduzio do groba i koji je s pravom predmet postovanja u BiH za razliku od tamo nekog Susica.
ibrahimovic za 2 kao susic za 10 sezona
Zaboravio si da je PSG bio kurceva ekipa sa nula trofeja u to doba i da je za njihove uspjehe iz tog vremena najzasluzniji Pape.
Pa Sušić i nije bio napadač kao Ibrahimović.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa bilo je i za ocekivat da ce ga stici jer Ibra razvaljuje svojim igrama. Zao mi Papketa. dobar je igrac bio, mada Ibra je Ibra.
samo ga nemoj pokusavati stici u trenerima bices gori od njega dobro je sto si ga stigao po broju pogodaka to je super ali nemoj u trenerima obrukaces se zlatane ibrahimovicu
ne pokušavaj ga sustići u trenerskoj karijeri.
Klosaru jedan , on je odveo BiH prvi put u histoji na SP a sta si ti uradio u svom bijednom i jadnom zivotu da bi ga mogao omalozavati
opet ova komedija od izjave, Pape nas odveo jest ba al nas je isto tako vratio prije vremena sa SP
PRIKAŽI ODGOVORE (1)