Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlatan je obicni paksu, neznam sto ga ljudi u BiH velicaju i smatraju kao Bosanca. Najjaca cinjenica je da on uopste nezna da prica nas jezik, mozda zna par rijeci, al sigurno nebi bio u stanju odrzati jednu diskusiju. A evo vam i video iznad koji sve objasnjava. Na kraju krajeva on nije nista bolji od Dzeke, igra u istom klubu vec 5 godina bio bi red da je se vec ugiro, a pogledajte ga kada igra sa reprezentacijom Svedske, nea poooojmaa. Eo izgubili su protiv Danske tako da su otpali po pitanju SP 2010.
trenutno najbolji igrac na svijet ubjedljivo. u barsi bi se uvjerili i oni koji tako ne misle. zaboli me jel bosanac ili nije i kako se osjeca, to ne mjenja cinjenicu da se radi o carobnjaku sa loptom
100% Sved prema Ibrahmovicu u One to One Eurosporta http://video.eurosport.fr/football/eurogoals/2008-2009/eurogoals-ibrahimovic-je_vid102729/video.shtml
najgora balkanska kombinacija poslije ukrstanja srba i hrvata je ukrstanje bosnjaka i srba
Family tree Ibrahimovic Sefik i Jurka roditelji Aleksandra, Violete, Zarka, Sanele, Zlatana i Monike Ibrahimovic Zlatan Ibrahimovic i Helen Segara roditelji Maksimilijana i Vinsenta Segara Neka njega u Svedskoj. Taj se nikad nije osjecao Bosancem, a svakako po postupcima nije Bosanac.
E Helen sine, samo preko mene mrtvog ide u Spaniju
on ima samo bosansko ime i prezime.
Ne, ne Ibro, ti ides u Barcelonu.
Uvijek je bio nas bosanac i ostace.Sto neigra za BiH i ptice na grani znaju.
E MORATI VIDJECES DA OSTAJEM U INTERU
ma kite moje je on bosanac.... on je bosanac kolk\'o i tom kruz....
nije tacno ibra, ides u barcu!!!!
OSTAJEM U INTERU
ebo takvog bosanca....cccc
on moze igrati i za reprezentaciju uzbekistana,al on i dalje ostaje bosanac :))