Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inaće, ovo je vijest dana. :-)
Najvecu pauzu imaju oni koji nisu u stanju cistiti snijeg i rijesiti problem odvoda kise s travnjaka
Sta zar nema tekme za bozic?Taman sam se navikao da poslije rucka s muskom ekipom gledamo tekmu uz augustiner hell(nije da se hvalim) na Sky kablovskoj(nije da se hvalim opet), dok zene kafenisu u drugoj prostoriji.Ove godiine 2 hrvata , 1 srbin ,1 bosnjak i Sami -sirijac koji se opasno trudi da zavoli nogomet i usvoji evropski nacin zivota(poceo je i pivu pit i satro se nervirat kad neko promasi gol):Smijesan je do bola
Englezi ne odmaraju, vec u medjuvremenu igraju FA kup. Najbolji klubovi se ukljucuju u kup takmicenje i igraju, ne odmaraju. Da nema kupa onda bi se moglo reci da je pauza u pitanju.