Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadan... yebo 200 000 funti sedmično
I ja bih volio igrati u Realu i Arsenalu, a ne idem prečesto u kino.
haahhahahahha
Jeste al ti za 10 godina muke dobijes ostatak zivota ko u bajci, a sta imaju nasi papci koji najbolje godine provode po nargilama, ispusu se do tridesete i onda mrs trenirat djecu ako ih i to zapadne, mnogi zavrse kao konobari
Ni blizu se oni ne žrtvuju kao on.
Kampanja: "Ozile odlutaj, uz tebe smo." Broj: 0800 394738 48383 i donirajte 2 KM da pošaljemo Ozila u kino.
Hajmo pomoći čovjeku, sav se usukao jadnik, 10, 20, 50 feninga, 1 KM, koliko ko može da donira. Unaprijed hvala dobrim ljudima. Ja sam ga evo prijavio i na emisiju "Ispuni mi želju". Treba pomoći čovjeku u nevolji.