Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Real ce kao i uvijek sa 12 i varom
Eh možeš misliti...kako će tek sudije sad moći donositi odluke na svoju ruku hahaha. Dajte vi nama dva poluvremena po 30min da zaustavljanjem vremena,sve ostalo su gluposti i ukinite bod za neriješeno
Meni lično se sviđa ideja plavog kartona. Sad nek 3X razmisle prije nego izvrše prekršaj nad igračem koji je u prilici za izglednu šansu ili raspravljanje sa sudijom. Nema ništa ogavnije nego ona povlačenja za dres.
Upravo tako! Vrijeme je da se stane prljavoj igri u kraj! Najezim se kad vidim ona povlacenja za dres, ja bi za to uveo crveni direkt ali eto..
gooUser ... ako išta, neće biti povlačenja za dres u 16 metara kod izvođenja prekida (korner, slobodan udarac). Čovjek ide na loptu, ovaj ga povlači...na kraju nema ni prekršaja. E neće moći više hehe
Uvesti da jedno poluvrijeme efektivno traje 45 minuta i da se vrijeme zaustavlja kao u kosarci u slucaju faula, izmjene,izvodjenja auta,kornera....pa ti onda materi, a zbog rezultata ,otezi igru.
izadjes 10min ohladis se ispadnes iz ritma
Izadjes dozoves se, zabijes go, okrenes utakmicu
Ne znam šta je slagao