Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uuu yebo ti sebu mamu priglupu..
Neko u Evropu neko u Eurohaus Sarajevu ne bi ni Avramovic pomogao a ne sitna jalija iz Sarajeva i novi privatnici i satro brokeri. Nek vam je bog na pomoci
samo naprijed piljari gdje ste vi tu su i neredi... piljari...piljari...piljari... PILJARI...
tek ce HZ vidjeti kakav im se jad natovario na klub....
Sada će pola Nahoreva da igra za Sarajevo !
\"U svom govoru Blekić je istakao da je naredne sezone cilj osvajanje titule prvaka BiH i da će sve drugo biti neuspjeh, a da će on podnijeti ostavku ukoliko titula ne stigne u bordo tim\". NEMA SE STA DALJE PRICATI, svje je covjek rekao, a bice pod konstantnim nadzorom bordo nacije! Jednostavno ili te ima ili te nema... TITULA Ne obazirite se na strumfove, oni su izasli u Aziju umjesto u Evropu, boli njih, bice pumpanje od strane juda po paksu.. Samo tebeee volimooo...
ne može čovjek bit pametan, jel ovo dobro za klub il nije???
manijaci jadni,kao prvo blekić nije crnogorac nego rođeni sarajlija nepismene budale..Kao drugo garantujem vam da će ovaj čovjek čudo napraviti od Sarajeva i to vrlo brzo,Razumijem da vam se tresu gaće sada, ali nemojte pretjerivati sa kriminaliziranjem čovjeka.. Vidimo se kod vječne vatre sljedeće godine dragi pitari .
horde zla fcs sarajevo sampion
Smijesno, Zeljo osvaja titulu, to svi znamo. Godisnjica nam je, 90 godina. A sve i da nije kao sto ni ove nije bila, opet smo najjaci!
Koje ste vi spodobe umjesto da komentarisete kako ce te se obrukati protiv HAPOELA, vise brinete ko je nama u upravi stvarno ste sljam.
Ja skupine propaliteta !!! Ako ostanemo u lizi ove godine bice super !! Sve propali biznismeni, mesari, ugostitelji, treneri, nacelnici, opstinari i sitni prevaranti !!!
mogli su i ime kluba promjeniti usput u FK SARAJEVO-X, na sta spade ovaj klub, sreca da ovaj grad ima velikog zelju
piljarski klub
prije ratni piljara a sadasnji biznismena