Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lKRALJ!!! Ovakva igračina i ljudina se ne rađa više nikad!
A što nisu ovjekovječili nezaboravne i legendarne fudbalske majstorije Velikog Zizua ? Pop.išam se na dotičnog umjetnika željnog pažnje.
Realno, Zizou je bio veliki igrač dok je igrao u Juventusu, čim je otišao u smrdljivu Halu počeo je njegov kraj.
Od tebe su veci glupani samo ti koji su ti lajkovali post.
zakon
Zidane je Yoda za fudbal, ima i mladih dobrih i ovakvih i onakvih, ali niko nije kao Zizu Fudbal je postao mnogo manje intreresantan kada je taj covjek otisao (meni licno)
Ti meni nema piramida Visokom!!!
kakva je ovo homoeroticna perverzija? izgleda kao da se grle a ne da ga udara
Liberté, Egalité, Zidane!
@ sisi garant ti ga mama sisa.
lepše je djoković napravljen u jagodini.......
bass je dzentlmenski opalit kolegu fudbalera glavom, drago mi je da su frncuzi izgubili onu tekmu. A i cuo sam da je Zidanova seka fakat ravaku...
Samo najveci odlaze u fudbalsku penziju na ovakav nacin.
legendarno
dan kad je otiso posljednji dzentlimen sa fudbalskog terena
@ bolo ti si idiot
TRŠŠ