Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Sajo bih!
pa eto i ja bih prihvatio ali nisu zvali, sala na stranu bilo bi mi drago da je Zizu dobio priliku, kao igrac je bio klasa za sebe, i prerano je ponajvise zbog zdravstvenih problema okoncao profesionalnu karijeru
Ne trpaj se Arapine sine!
jes bio drama igrac, al treba se malo spustit na zemlju. pa jucer je polagao za trenera i sad bi vodio real. treba pocet u nizih liga, slabijih klubova da dodjes do top 5 klubova. e moj zidane nisi ni ti lud
Ne mora to nista da znaci,Guardiola je preuzeo Barcu poslije Barce B i postao najtrofejniji trener u historiji kluba,a ni Enrique nema nesto mnogo iskustva pa je drugi trener koji je osvojio trostruku :)
Takvi su rijetki. A guardiola je posebna prica. Njega zelim vidjet u evertonu ili leverkuzenu ili laziu da osvoji jednom trofej.
prihvatio bih i ja al ne zovu me
......al me niko nije nazvao
I ja bih prihvatio poziv s biroa, al' loma sutra. :D
Mnogo je dobrih fudbalera - samo je Ibrahimovic ZLATAN!