Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim modric ne igra nema bodova,to ti je to nije isti real s njim i bez njega,jer ta jedna lopta sto je hvalis od suareza,modric isto moze podvaliti,ali ocito si imao neke druge zamisli koje su te kostale dva boda,a na kraju mozda i titule,vidjet cemo.
@fbUser1575549879 Modric je usao u igru kod rezultata 2:1 za Real
IGRACINO,PUSTI SUPLJE..PRODAJETE UTAKMICE..TO MI NEKI DAN I VRABAC SAPNU NA PROZORU🐦..ZATO NE IGRAM KLADIONICU EVO 3 MJESECA MASALAH..A,VOGA MI SAM IMAO KRIZE -PA MLADI ZAPITAJTE SE OSTACETE BEZ GACA NA ..UZICI.
Boli i kad zivis u Bosni a Dodici, Bakiri, Covici, ucitelji likovnog, pijane i sl prijeratni korisnici poljskih klonja ti dijeci sudbinu kroje. To Zizi boli
Nije do bodova nego boli što ti je uklizao onaj protivnički igrač