Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj nismo zasluzili ispasti a u 2 utakmice nemaju ni udarac po golu..
@CRO-ERO Lik je rekao prije svega da nisu zaslužili poraz u ovoj utakmici, a ne ispasti. I kakve veze imaju njihovi udarci na gol s tim koliko ce oni primit golova. Rekao je da nisu zaslužili poraz ali ni pobjedu. Kapiraš?
Nego sta ste zasluzili , niste sanse napravili u 2 utakmice ...
Ma kakvi da Vi zasluzite sinoc poraz,2-3 suta na gol ste imali i to je to...
Niste zasluzili finale ni jedni ni drugi. Tu ste zahvaljujuci zrijebu i nista drugo. Kad se pogleda spisak protivnika koje je Real imao i koje je na jedvite jade prosao, dodjes do zakljucka da nema sanse da je sve slucajno.
Repriza finala iz 2014. Nikad nabrijaniji Atletico sa mogućom tučom, borbom, hrabrosti, snagom, protiv neiskustva Zidana i njegove čete koja je preokrenula katastrofalnu sezonu u nešto dobro. Real u LP je sasvim druga ekipa u odnosu na bilo koje drugo takmičenje, tako da njima osvajanje LP znači da su nahranili svoje pse. S druge strane Atletico čeka već 2 godine na osvetu na ovakvom nivou, a svi znamo da Jorgandžije ne odgovaraju Kraljevima po igri što govore posljednji rezultati. El Madrileno!
@oprzen Ja napravio malo uvod u utakmicu da nabrijem raju, a što je najgore navijač sam Reala od 2004. i zakleti Madridista. Cilj komentara mi bio da nepristrasno najavim tekmu. E svašta! haha
lahko ti je sa Realom napravit nesto,sto nisi uzeo neki losiji klub pa ga doveo do finala...
pelegrini nesposobnjakovicu, pustio ih ko ovce na terenu, nikakve taktike, ni jedan sut po golu, totalno bezidejni
Po kojoj logici ovaj razmislja?! U dvije utakmice nisu napravili veliku sansu, mozda ni Real nije blistao ali su pored datog gola promasili 4-5 zicera u obje utakmice!
City je dokaz kako je sreca potrebna u LP da dodjes do polufinala...a i Real,bez dostojnog protivnika. Realu ako budu zdravi glavni igraci Atletico nece moci uzet ovo finale.
Pellegrini nismo zasluzili poraz hahahahahah pa sta ste zasluzili molim te lijepo hahaha....Vi niste zasluzili ni da budete u polufinalu CL......
pellegrini propo ko muda kroz poderane gace