|

Zidane ga udario u saobraćajnoj nesreći, a on tražio selfie da to dokaže prijateljima

Zidane ga udario u saobraćajnoj nesreći, a on tražio selfie da to dokaže prijateljima
1.172
K. H.
13.2.2020. u 15:04
20
komentara
1,1k

dijeljenja
Zidane ga udario u saobraćajnoj nesreći, a on tražio selfie da to dokaže prijateljima
Trener Real Madrida Zinedine Zidane prošle subote je imao manju saobraćajnu nezgodu na ulicama Madrida, a iako je u čitavoj situaciji bio žrtva, Ignaciju Fernandezu su se ispunili snovi jer je prvi put u životu sreo ovog legendarnog francuskog igrača i trenera.
Španski mediji pišu da je Ignacio Fernandez prošle subote vozio svoj Audi A4 i pri ulasku u kružni tok, kada je zakočio kako bi propustio vozača koji je već bio u njemu, dobio je udarac u zadnji dio automobila, a kada je izašao iz vozila, ugledao je Zinedinea Zidanea.

"Čim sam ga vidio rekao sam mu da bih volio da sam ga upoznao u nekim drugim okolnostima, ali ni ovo nije bilo loše", otkriva Fernandez.

Kako bi se što prije maknuli s ceste i onemogućili fotografima da ih uhvate, Ignacio je dao svoj broj mobitela Zidaneu kako bi mogli riješiti papire u vezi s osiguranjem, a trener Real Madrida svakako je žurio na trening pa mu je u interesu bilo da se ta situacija završi što prije.


"Vidio sam da je Zidane miran, a sjetio sam se da imam osiguranje i da sam sve ranije platio, pa mi je bilo lakše. Tražio je moj broj mobitela, a ja, očekivano, nisam dobio njegov broj. Pitao sam ga za fotografiju, jer mi ljudi neće vjerovati da me Zidane udario automobilom, a on je to ljubazno prihvatio i fotografisali smo se. U šali sam mu rekao da bismo mogli zamijeniti autobmoile, ali je žurio na trening i nakon toga se zaista javio", otkrio je Fernandez.
Prijavi grešku


Komentari (20)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...