Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Titule Lige prvaka nemaju veze sa Zidaneom, imaju veze samo sa Ronaldovom genijalnošću i sudijskim guranjima.
Real čvrsto drži četvrto mjesto. Dogodine u LP Alaves ili Getafe. Svašta
Real je treći hehe
Nosonja vrati nagrade
Mali nosonja najbolji na svijetu je jeo citavu utakmicu govna
Real treba da mirno završi sezonu bez nekih velikih povreda...zatim da odu igrači koji nisu više na top levelu,tipa marcelo nažalost,modrić,bale,nekad najbitniji igrači sad je to loše...Marcelo možda nedostatak volje otkad je Ronaldo otišao,Modrić umoran od svjetskog pao u formi i nikad se nije uspio vratiti,Bale ne zna proć igrača... Vinicius Benz Mbape 2020...
ma. ja i ko jos?mesi mozda?gdje im jr akadaemija zar nisu najveci klub na svijetu ?? hihijijijjji
@BigBenzz769 Marcelo sam vrijedi kao pola ekipe
Uđi Zidane
hahahaha
hej sta sam zora docekao u kafani i sta sam popio, i sta sam jutara u kucu ulazio kad narod izlazi iz nje. Ne zalim, potrosio sam brda para i jos cu potrosit muzika, zene, kafana, i čašica to su moji poroci, i to ce me kostat sigurno jer neprospavanu noc ne mozes ba nikad nadoknadit.
opravdavas svoje poroke debilnim izgovorima
boli te qurac