Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zidanu kapa dole ali kako je jadno čuti i gledati tu kapitalističku bandu kako se razmeću milionima dok milioni djece širom svijeta žive u totalnoj bijedi. Pa i ovi Katarci leže na parama a sve ko fol vijernici,pa udijelite šta sirotinji piz.da va mate.rina.
halal ti pita majstore:) da ih je i meni vako lahko gruhnut, makara 15 joja :)
Zidane nije Arap, nego arapiziran Berber kao gotovo cijeli Alžir i dobar dio Sjeverne Afrike. Nešto kao ove naše poturice.
Ma neka je brat pa kud puklo da puklo.
Bogami, da je Bosna kao Katar, bili bi mi gori 100X od njiha, zato ne glumi humanitarca molim te..
ZIDAN NIJE ARAP ,VEC KABILAC !!! PREMA TOME NIKAD SE NIJE MOGAO PONOSITI ARAPSKOM KRVI !!! UDRI SE BEKANE !!!
http://netzaradaklikom.blogspot.com/
majko moja , sta ti je musliman, samo zgrce nafta doalre sto to nije radio iz ljubavi prema alahyu
Bravo profesore!
Dali mu baksis sirotinja Zidane....
neko se rodi da bude bogat ... mnogi \"mrzitelji\" šeikova arapskih zemalja se nadaju da ce kad nestanu zalihe nafte oni biti bijeda , a ustvari oni vec sad polako ulazu u druge privredne sektore i akvizicije sirom svijeta, tako da za njih nema zime
para na paru,uš na fukaru
zna se čija se sluša :))