Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gache su na pola pale sad jos samo da njemci svrse zapoceto :)
Mudro zboriš
Trebaju brate da vide kako bayern to nadoknaduje, od 0-1 za 9 min 5-1
Daj ba opustite se klixovci u revansu ce wolsburg primiti 4 komada pa sjetite se samo shalkea kad je lafo napravio senzaciju i imao 2:0 protiv barcelone prije par godina . Sve je ovo kladonica sve je ovo taktika nekih vecih zvjerki i od zidana i od reala i spanskog pa i citavog fudbala. Real ce proci i dat ce im bar 4 gola u uzvratu. Sad mi slobodno dajte minuse pa akobogda kad se zavrsi utakmica dodjite i ispravite se necu se ja ljutiti na vas nemojte ni vi na sebe ;)
@eliostelio Kad je Schalke dobio Barcu 2-0?
Tisucu sedamsto cetres osme u novembru mjesecu. Upravu si moja greska mislio sam na Milan a napisao Shalke vjerovatno sto cesto padam na kladionici igrajuci ove druge. I tad sam kao zadnji levat povjerovao kako konacno fudbal ima smisla ne pobjedjuju bolji i lafo im utrpaju 4 u uzvrati zato zivi bili pa vidjeli ista realizacija ce biti i u madridu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Smijesno mi da neki ljudi misle da ako imas bolje igrace na papiru da si automatski pobjednik. Ako onda izgubis odma drama. Pa nije real madrid izgubio od amatera. Wolfsburg ozbiljno radi vec godinama. Draxler, Rodriguez, Luiz Gustavo, Shurrle su igracine. A naravno volja je bitna do bola. To je wolfsburg pokazo da imaju volje.
@vluchtstrook Druze,pa zasto su skuplji ako nisu bolji?Naravno da je drama,ako ih mozemo hvaliti kad pobjedjuju zasto ne kritikovati kad gube?To je tako,Real je veliki favorit,biće velika sramota AKO ispadnu.
Upravu si kritike su na mjestu sigurno. Ali lopta nebi bila lopta ako uvijek bolji na papiru haraju. Samo hoch da kazem da nisu izgubili od levata
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zavolio sam real zbog zidana,ali vise bih volio da volfsburg prođe.
Već smišlja opravdanja ako ispadne...
Ovaj Zidane je pravi sportista i čovjek,... Poslije izgubljene u Wolfsburgu odgovarao na pitanja kulturno, bez ljutnje, bez optuživanja,...desilo se i šta sad,.. boriš se dalje.
@rekla-kazala A sta je trebao,ljutit se na novinare sto ih je pobijedila 10 puta jeftinija ekipa?I da,rekao je da Wolfsburg "nije puno toga pokazao".
Sportski tip. Više tip nego sportski.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zidane ako izgubimo opet od wolzburga to je kladionica
@kurtovizija2 "izgubimo” šta da nisi u upravi kluba ili igrač
@@mko again returned Mislim da covjek samo htio citirati Zidanea uz malu korekciju citata. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)