Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taman da se malo odmore i odu na neko putovnje sa uzetom lovom..govna smrdljiva.
Oduzeti Borcu tri boda i dati ih Željezničaru.
@zgembou Hahahahah kralj!
Čekajte malo, šta je onda utakmica Borac-Radnik regularna... Čim su toliku kaznu dobili sve i jedan, znači da su direktno svojim odlukama utjecali na tijrk i rezultat utakmice... Netko iz Borca bi se skupa s njima trebala dobro zacrvenit i zapitat kud sve ovo ide...?!
@jc999koliko je realno da se zeljo angradi sa 3 boda a ostali klubovi moraju igrati protiv celika, mislim uredu je da se celik kazni ali zasto zelji 3-0
@abassamjafpfqw Dobro inelektualac, de mi reci, kako bi ti to regulisao? To su propozicije takmicenja, al me zanima sta bi ti uradio u ovakvoj situaciji i kakvu bi ti donio odluku i zasto. Hvala.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sasvin slucajno saltajuci kanale vidio sam na toj tekmi, nekakav iz radnika ko metak pretrca dvojicu kloceva iz borca i u penalu ga krvnicki pokosi nekakav klocina skoro mu nogu slomi, sudija se ni pocesao nije.
Pa nemoj te se cudit do kraja moze i ova zvijezda007 do evrope imaju ljudi koji mogu sve kod nas tako da se ne treba zamarat
Odlicno, a sta sa utakmicom koja je evo pokazalo se namjestena, hoce li biti ponovljena ili?
Kada se sudije budu kažnjavali doživotnom suspenzijom onda se moze napredak očekivati.
Da li kažnjen neko zbog prigovora na utakmice na Koševu od strane Radnika, Borca, Veleža, Čelika, Širokog...
Biće kažnjen mali željezničar na Koševu.
Naplatili 11 utakmica unaprijed.