Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikakav trener.Lik koji dobija poslove ne zna ni on kako.Uhljebio se ni od čega.Najveći uspjeh mu je sto je osvojio par titula u seriji A nakon namještanja Calciopolia kad nije ni imao nikakvu konkurenciju , i jedna titula u engleskoj nakon sto su spiskali 300 miliona u ekipu i to na guzove u nadoknadi a vrlo moguce i da je kupljeno jer je tada cini mi se QPR igrao i vodio sve dok nisu saznali da su izborili opstanak.
Lik nikakav trene,r izgleda da italijanski savezi zeli da ponovi "uspjeh" iz kvalifikacija za Rusiju 18. Mancini je jedva i Zenit dove doveo do kvalifikacija za europa ligu, tim koji je u zanjih par godina bio ucesnik LP ako se ne varam,
Teška prevara od trenera. Sa Zenitom završio peti na tabeli.
teški ublehaš
Sad ce tek Italija da propadne. On zna da uzme Scudetto, ostalo je za njega u fudbalu domen naucne fantastike.
Ovo je covjek koji je skontao da je Dzeko ubica sa klupe...i to je samo jedan detalj ili kvalitet njega kao trenera.
Najveći debil u trenerskom svijetu. A još veći su debili i defekti koji njega angažuju.
ovaj levat je najveća prevara u trenerskom svijetu
Bolji igrač nego trener
ovo je kloc od trenera, blaža verzija Murinja nikad nije volio Džeku
Znaci Dzeko nejma shamse da zaigra za Italiju?!
Nema Italija i na Evropskom izgleda.