Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo što se događa s Čelikom je naša krivica, nas građana Zenice ali najveća krivica leži kod kriminalne organizacije koja se zove SDA. Pa vi ovce sdaovske ako imate imalo ljubavi prema ovom gradu i prema ovom klubu dva puta razmislite hoćete li dati glas Husi i Izetbegovićevoj krim organizaciji SDA.
pa sta se zalis? ja koliko znam sda od rata na ovamo je uvijek ubjedljivo pobjedjivala u zenici.
@BosmalBoyy Moj glas nikad nisu dobili niti će ikad dobiti jer nisam malouman i prema tome imam pravo da se žalim i da prozivam lijene građane kojima je mrsko otić na izbore dok priglupi seljačići koji dobiju kilu kafe i šećera masovno izlaze i biraju ova govna.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Treba podrzati CELIK , Zenica puno je dala svima , nekom milom nekom sto je morala.Dugo se vec liga igrala po klasuristima ,zar treba Bilino polje da bude prazno.Podrska Celiku i Robijasima iz Tuzle.
U pitanju su na našu žalost ipak... samo politički ciljevi...Čelik se zloupotrebljava u dnevnopolitičke svrhe
SDA je postavljala ljude koji su uništili Čelik kao i mnoga javna preduzeća. Treba prodati imovinu SDA funkcionera i namiriti štete u cijeloj zemlji.
treba ovi narod da kolko sjutra unidje u parlament zaposjedne ga i napravi vlast ko ono za vrijeme komunizma i kad je Tito vlado. Onda nije bilo lopova ko ovo danas.
HAJDUK traži strane sudije da bi takmičenje bilo regularno. Parlament BiH traži DOMAĆE SUDIJE U USTAVNOM SDUDU da bi suđenje bilo regularni : ) U tome ih podržava i sudija ustavnog suda BiH MIRSAD ĆEMAN koji se divi čistaćici Seadi Palavrić, sudiji istog suda i funkcioneru SDA !!!! :))))
Odavno nije bilo ovoliko klosara na jednom mjestu....
Ma jel ozbiljno
Bravo Robijasi... TM
E nasli ste pravo mjesto na kojem treba protestovati. Cuj ovo Trg alije izetbegovica. Pa od njega i njegovih sljedbenika se sve i desava, unisiti sve sto mrske "komunjare" izgradise.
Kakve ba veze Zeljo ima sa vasim gasenjem.Halo nama je stadion izgorio pa smo se digli a vama stadion napravljen repka igra i opet vam Zeljo kriv.Halo mani te se tudje avlije prvo rjesite svoju.
privatizuj, pa sad neka uloze koji hoce i naprave od toga profutabilnu firmu. A ne da se od drzavnih para sve pravi, nije valjao socijalizam ,pa sada izvolite u kapitalizam
cim neki od vodja tzv.navijacke grupe robijasi izgubi privilegije u klubu idma se zakontrlja prica "nedamo celik" "simbol grada" a dok su ih kupovali uz uorave ta cvaju i paket trave onda je sve bilo superiska.hiljade ljudi lipova je oroslo jriz celik i uredno ga ipljackalo dok su to v"vjerni navijaci" mutavo i sutke odobravali .celik je leglo kriminala i korupcije.simbol.svega.onoga sto nevalja u ovom gradu i sad se neka komunisticka omladina nasla da pametuje .lako je biti general.poslije bitke celik.treba podhitno ugasiti i pokrenuti novi klub na zdravim temeljima .kakve veze ima to.sto.je nesto tamo.nekad davno.bilo.kofol.uspjesno .sad su nova.vremena i.od.celika je ostalo samo.ime koje je simbol.neki stari vremena koja sa ovim danasnj8m.nemaju ama bas nikakve.veze
majke ti, odakle si ti? Ne mislim na trenutno prebivsliste, nego odakle si dosao u Zenicu?
@genijalcina zbrda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Udruzite se sa Olimpikom.
zasto nedaju Bolicu da preuzme Nk Celik.Kodnas moze biti mesar zidar da radi sta hoce samo Stela, Zalostno sto sami sebi komliciramo u zivotu.
Bolića, Hibića i ostale "legende" Čelika sve to interesuje ko lanski snijeg, bitno je da se oni kurče po čaršiji sa poršeima i nalnd roverima pajdo moj, znaš nas kako je oni su zaradili parica i yebo klub koji ih je uopšte napravio igračima...
sto je sarajlijama krivo sto se zenicani casno bore za svoje.bez papanluka,nacionalizma.pa niko da pohvali ovo.kaze svaka cast momcima za borbu.nego samo popljuvati.to pokazuje kakvi smo mi u bosni.e nek nam je bog na pomoci
INCESTISELJACIIZSDA EVO KOD MAME TI SE JA PRIPOJIO
Neka zivi FK Celik! Klub-simbol BiH fudbala. Ugasiti nesto sto postoji desetljecima je lahko. Ali, treba stvoriti jedan takav simbol, cije ime znaci grad Zenica, ili (Velez)grad Mostar, i Bosna i Hercegovina. Kratkovidnost nije vrlina...
hocete pare? gdje su vam pare od reprezntacije>? dobiste guzovace stadion, reprezentativne utakmice, sponzore, trening centre. Hocete da se donese zakon po kom bi svaki klub trebao da pusti najboljeg igraca u celik i da mu da platu?
@Vigilante na sta da budem ljubomoran? Nisi ti skonto moju poruku. Umjesto sto setate, treba da radite i otjerate lopove i diletante iz kluba. i za ovo sto si mi napisao sikter itd da ti objasnim neke stvari. Glasali su svi za kapitalizam i sve sto ti da grad ili drzava je guzovaca. I sikter ti papak.