Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IDEMOOOOOOOOOO BOSNOOOOOOOOOOOOOOOOO U INAT DUSMANIMA MNOGO MNOGO GOLOVAAAAAAA DZEKO PRORADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
ma hajde rutinski 3:0 da ih poderemo nek idu kuci praviti buhtle
Ciro HVALA ti za najvecu patriotsku euforiju i za najsretnije dvije godine BiH!! Ko misli da nije tako nek se zapita kada se zadnji put pripremao tri dana pred utakmicu reprezentacije i dogovarao gdje ce je gledati kao da da poslije toga ide sudnji dan... Safete i tebi hvala za prazne lokale,prazne ulice,skinute zastave i pognute glave!! Hvala ti sto si nam ponovo otvorio oci i vratio nas u nase sivilo!!!
Poredjenja su vam katastrofa. Nije isto napraviti fotografije 2 sata prije utakmice, i napraviti ih ujutro. Ja sam iz Zenice, i garantujem da su ulice oko stadiona bile zatvorene, da su kafici bili puni i da je sve bilo u plavo-zutim tonovima. To sto vi, novinarsko smece, zelite srozati to sve, to je vec druga prica. Istina, nije isto kao za neke druge utakmice, ali da se razumijemo, euforija ne moze biti ista kad igrate protiv npr Portugala, i neke tamo Albanije. Vi ovdje iznosite neistinu. Toliko!
RIODFESAM KO MACA!!! VOLI BRAT!!! CKAOFRIZIRAM!!!! :))
eno jedva pobjedismo
evo link za online gledanje utakmice http://livetv.ru/de/eventinfo/76589_bosnia_herzegovina_albania/ by the way NEK JE SRAMOTA NASU TELEVIZIJU DA ZAKLJUCAVAJU UTAKMICU A OCEKUJU PODRSKU NA UTAKMICAMA VANI OD TE ISTE \"OTPISANE\" DIJASPORE! ZAKLJUCAVAJTE FILMOVE; SVEDNO NAM JE; ALI KAD OSTAVLJATE DNEVNIK OSTAVITE I KVALIFIKACIJU BOSNE! NEK IM JE NA OBRAZ SRAM VAS BILO
Na kraju će Bošnjo pravit\' BUHTLE !
E vala, šta hoćete? Ko ne zna gubiti, ne zna ni pobjeđivati. Nemojte bezveze smarati s tim \"zaslugama\".
kako izgleda nema od ovoga nista
Da, treba podrška kada gube ali se i trude, a ne kada izađu sa dresom reprezentacije da šetaju po terenu. Kome se ne igra, ne mora ni igrati i gotovo!
ne bi me cudilo da bude 0-1.
ima li neki link da se utakmica gleda na netu
turska je turska, albanija je nista ... zato i nema euforije
Kad ste vi ovo slikali boga pitaj :) http://www.youtube.com/watch?v=fxFgLL2RXLw&feature=player_embedded
i sad ćemo pobijediti, a onda opet euforija i tako u krug, bla bla bla ...
eto vam zenica, jeb\'la vas ona...lijepo koševo