Žele dobar provod
10

Žene nogometaša već spremne za Euro, noćenje u njemačkom dvorcu košta 2.000 eura

N. K.
Žene nogometaša bacile oko na dvorac (Foto: The Sun)
Žene nogometaša bacile oko na dvorac (Foto: The Sun)
Supruge i djevojke reprezentativaca Engleske odlučile su da se lijepo provedu na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj nakon što su tokom Svjetskog prvenstva u Kataru morale obratiti pažnju na oblačenje i ponašanje, piše britanski The Sun.
Krajem prošle godine u Kataru su tokom Svjetskog prvenstva, kao i ostale žene koje su stigle u ovu državu, morale poštovati tamošnju kulturu i pravila.

Nisu mogle piti alkohol, dobile su upozorenje i za slušanje glasne muzike, ali narednog juna uživat će u "slobodi" pa troše vrijeme za planiranje odlaska na ovaj turnir.

The Sun navodi da su žene nogometaša već bacile oko na potencijalni smještaj, a u pitanju je jedan dvorac u kojem noćenje košta oko 2.000 eura.

Dvorac se nalazi u mjestu Kronberg, u blizini Frankfurta, grada u kojem će Engleska igrati drugu utakmicu grupne faze protiv selekcije Danske.

"Ozbiljno razmišljaju o ideji odlaska u zamak. Odlučile su da puste kosu nakon restrikcija u Kataru, ali i dalje žele svoju privatnost. Dvorac koji su izabrali nalazi se van grada i okružen je šumom. Veoma su uzbuđene zbog prvenstva, a za razliku od Katara mogu bezbrižno uživati", pišu Britanci.

Inače, ovaj dvorac-hotel, između ostalog, ima batlere i masere, a omogućio je svojim gostima i iznajmljivanje limuzina te luksuznih automobila.